Skip to Content

Objektiivhir.hu

Tartalom átvétel Objektív Hírügynökség
Objektív Hírügynökség
Frissítve: 18 perc 17 másodperc

Őrizetben a szegedi zsebes

6 óra 8 perc
Az egyik szegedi bevásárlóközpontban több vásárló táskájából lopott egy külföldi nő. A rendőrök a feltételezett elkövetőt előállították, majd őrizetbe vették – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Kábítószert birtokolt

6 óra 15 perc
A Sárbogárdi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

A faanyag-kereskedelemben is fontos a nyomon követhetőség

2018, december 17 - 18:08
Két tűzifa- és egy fűrészáru-kereskedés működését függesztette fel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), mivel a telephelyeken nem volt nyomon követhető a vásárolt és értékesített, valamint tárolt faanyagok eredete, forgalmazása. A fatermékek szigorú nyomon követését uniós és hazai jogszabályok írják elő annak érdekében, hogy a faanyag kereskedelmi láncból ki lehessen zárni az illegális eredetű faanyagot – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.
Kategóriák: Friss

Tragédia Városföldön

2018, december 15 - 18:05
A gyanú szerint egy 55 éves férfi ölte meg élettársát, majd öngyilkos akart lenni a Bács-Kiskun megyei Városföldön – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2018.12.15. szombat éjfélig

2018, december 15 - 10:38
Ma éjfélig országszerte folytatódik a havazás, síkvidéken az ország északnyugati felében 2-7 cm, a délkeleti felében 7-20 cm hó valószínű, a várható hó mennyisége északnyugatról-délkelet felé haladva növekszik – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség az Országos Meteorológiai Szolgálat közleményéből.
Kategóriák: Friss

Útállapot, időjárás szombaton délelőtt

2018, december 15 - 10:35
Az ország nagy részén havazik, vagy szállingózik a hó, de Borsod-Abaúj-Zemplén megye északi részét, valamint Szabolcs-Szatmár-Bereg megye északkeleti felét még nem érte el a csapadékzóna – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség az Útinform közleményéből.
Kategóriák: Friss

Állatkínzás Mohácson

2018, december 15 - 10:30
A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki agyonütötte, majd egy aknába dobta kutyáit – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Tragikus baleset az 5214-es úton

2018, december 15 - 10:27
Egy 75 éves kerekegyházi férfi halt meg a balesetben – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Nem élte túl a balesetet

2018, december 13 - 15:36
Tragikus kimenetelű közlekedési baleset történt Mór és Árkipuszta között a 8127-es számú úton, december 13-án – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
Kategóriák: Friss

„Mindenki Karácsonya”

2018, december 13 - 15:29
December 10-én a WestEnd Bevásárlóközpont Cinema City mozitermében közel 300 hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő gyermeknek rendezett karácsonyi ünnepséget az NGYSZ és támogató partnerei, Budapest Főváros Önkormányzata és a házigazda WestEnd City Center. A karácsonyfa alól természetesen az ajándékok sem hiányozhattak – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Kategóriák: Friss

Fekete november az utakon

2018, december 12 - 15:36
Tizenhat halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt idén novemberben Pest megyében – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Közeledik az adóelőleg-kiegészítés határideje!

2018, december 12 - 15:31
2018. december 20-áig kell kiegészíteniük a társasági adó, az energiaellátók jövedelemadója, az innovációs járulék, az egyszerűsített vállalkozói adó és a reklámadó előlegeit a várható fizetendő adó összegére azoknak, akiknek az üzleti éve a naptári évvel megegyezik – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel közleményében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
Kategóriák: Friss

Új hiúz érkezett a Budakeszi Vadasparkba

2018, december 12 - 14:57
Múlt pénteken új lakó érkezett a Budakeszi Vadaspark hiúz kifutójába. A Rita névre keresztelt 8 éves nőstény hiúz egyelőre Csabi, a vadaspark ügyeletes szívtiprója mellett lakik a megosztott kifutóban, a távlati tervek között azonban szerepel a két állat összeszoktatása és tréningezése is. Rita érkezésével a látogatók a kárpáti hiúz mellett egy másik alfaj, az eurázsiai hiúz egy példányát is megcsodálhatják a vadasparkban. Az új jövevény ráadásul pótolhatja a tavaly elhunyt, 23 éves hiúzmatuzsálem, Hubert által hagyott űrt a vadasparkban és a látogatók szívében egyaránt – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Vadaspark közleményéből.
Kategóriák: Friss

Hamis raklapból tüzelő a rászoruló családoknak

2018, december 12 - 14:53
A Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál hamis raklapokat semmisítettek meg, az így keletkezett tüzelővel pedig rászoruló családokat támogattak.
Kategóriák: Friss

Pótkerék helyén utaztak a védett madarak

2018, december 12 - 09:46
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei 102 példány élő madarat találtak egy személyautóban, Röszkén – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Némedi-Varga Éva pénzügyőr alezredes sajtóreferens.
Kategóriák: Friss

Baleset az M7-es autópályán

2018, december 12 - 08:58
Több jármű ütközött össze szerdán a reggeli órákban, ezért a főváros irányába torlódás várható – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Halálos gázolás Cinkotán

2018, december 11 - 21:37
Elgázoltak egy gyalogost Budapesten a Szabadföldi úton – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Halálos baleset Mezőkövesd külterületén

2018, december 11 - 21:34
Egy férfi életét veszítette a közúti közlekedési balesetben – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Tragikus baleset a 6219-es úton

2018, december 11 - 21:31
Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt kedden koraeste Mezőfalva térségében – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss