Skip to Content

Objektiivhir.hu

Tartalom átvétel Objektív Hírügynökség
Objektív Hírügynökség
Frissítve: 26 perc 20 másodperc

Csalással vett telefonok eladásából gazdagodtak

2020, február 26 - 09:56
A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet csalás miatt négy budapesti és egy vésztői lakos ellen, valamint orgazdaság miatt szintén két fővárosi személlyel szemben folytatott – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Teljes útzár Szolnoknál

2020, február 26 - 09:52
Baleset történt szerdán reggel Szolnokon a 4. számú főút 100. kilométerszelvényében – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Kutyabarát környezettel és home office lehetőséggel csábítják a munkavállalókat

2020, február 26 - 09:48
Home office lehetőséggel, család- és kutyabarát környezettel és az egészségtudatos életmód támogatásával igyekeztek 2019-ben kedvezni a cégek munkavállalóiknak, derül ki a DreamJo.bs tavalyi adataiból. Az újgenerációs állásportál adatai szerint a legnagyobb kereslet még mindig az IT szektorban volt múlt évben, a legnagyobb túljelentkezés pedig a marketing és PR területen meghirdetett pozíciók, valamint az irodai munkák és a business manager állások kapcsán volt megfigyelhető – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Kategóriák: Friss

Bűzlött a Lexus Röszkén

2020, február 25 - 18:04
A NAV munkatársai egy szerb autó ellenőrzésekor több mint ezer gramm marihuánagyanús anyagot találtak Röszkén – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a NAV közleményéből.
Kategóriák: Friss

Világszinten teljes gőzzel halad az egészségügy digitális átalakulása

2020, február 25 - 18:01
Az egészségügy digitális forradalma közel 20 éve van napirenden, most azonban úgy tűnik, valóban változás várható. Legalábbis ez derül ki a Roland Berger „Az egészségügy jövője: a szektor gyorsabb ütemben digitalizálódik a vártnál” (Future of Health: An industry goes digital – faster than expected) című tanulmányából. A Roland Berger szerint a 2025-ig tartó időszakban gyökeres változások lesznek az egészségügyi piacon – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Kategóriák: Friss

Trélereket ellenőriztek a rendőrök

2020, február 24 - 15:19
Az M30-as és az M3-as autópálya Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szakaszán intézkedtek több szabályszegővel szemben a járőrök – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Orvvadászok rendőrkézen

2020, február 24 - 15:15
A rendőrök elfogták azt a két komlói férfit, akik engedély nélkül, nyílpuskával vadásztak Magyaregregy térségében – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Reptéri rendőrök fogták el a gyermekcsempészt

2020, február 23 - 10:18
Más részére kiállított útlevéllel próbált meg bejuttatni az országba két gyermeket egy iraki nő 2020. február 22-én délután – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Vádemelési javaslat emberölés kísérlete miatt

2020, február 23 - 10:13
A Bács-Kiskun megyei rendőrök vádemelést javasolnak egy 75 éves kecskeméti férfival szemben – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

15 év után fogták el a kettős gyilkost

2020, február 21 - 11:45
A férfi a gyanú szerint 15 évvel ezelőtt Makón megölt egy idős nőt, akinek a hazalátogató lányát is meggyilkolta – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Holtan került elő a gyanúsított

2020, február 21 - 11:37
A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a kiskunhalasi férfi halálának körülményeit, aki vélhetően megölte feleségét, majd magával is végzett – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Emberölési kísérlet Dunaújvárosban

2020, február 21 - 11:30
A Fejér megyei nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát, amelyet egy újszentmargiti férfival szemben folytattak – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

A WWF Magyarország reakciója a kormány klímavédelmi akciótervére

2020, február 20 - 16:57
A globális környezeti krízis napi szinten megmutatkozó tünetei és a magyar társadalom növekvő környezeti elvárásai érdemi lépéseket sürgetnek a karbonsemlegesség és a fenntarthatóság területén. A kormány által bemutatott nyolc pontos klímavédelmi akcióterv kapcsán fontos hangsúlyozni, hogy az legfeljebb kezdő lépése lehet egy olyan intézkedési csomagnak, melyben az éghajlatváltozás és a természeti környezet rombolása egyenlő figyelmet kap – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel közleményében a WWF Magyarország.
Kategóriák: Friss