Skip to Content

Harmonet Refom életmód

Tartalom átvétel HarmoNet
Mindenkinek akinek lelke van
Frissítve: 16 perc 56 másodperc

Ha elhiszed, akkor meg tudod csinálni ... és Ő elhitte!

2018, augusztus 21 - 11:52
És hogy mi az, amit meg is tudott csinálni történetünk főhőse? Koór Béla, egy 171 kilós, 28 éves fiatalember kevesebb, mint két év kitartó munkájával 14 óra körüli idővel képes volt teljesíteni az Ironman távját, azaz leúszni 3800 métert, lebiciklizni 180 kilométert és a végén még futni egy maratont. De valami történt ? most újrakezdi ... a kitartás eredményt hoz.
Kategóriák: Életmód

5 belső erőt fejlesztő mozgástípus

2018, augusztus 18 - 15:03
Testünk a lelkünk temploma, ezért figyelnünk kell arra, hogy fenntartsuk külső-belső harmóniánkat. Ennek az egyensúlynak az egyik alappillére a mozgás. Íme, 5 olyan mozgásforma, amely oldja a stresszt, növeli az önbizalmat, fejleszti az állóképességet és a koncentrációt.
Kategóriák: Életmód

Van megoldás a kemoterápia okozta hajhullás ellen

2018, augusztus 16 - 15:16
Hazánkban évente 74 000 új rákos beteget diagnosztizálnak valamilyen daganattípussal, akiknek rengeteg nehézséggel kell megküzdeniük. A mindennapi életüket leginkább a kemoterápia negatív mellékhatásai befolyásolják, mint például a hasmenés, hányinger, illetve a hajhullás. Magyarországon közel egy éve elérhető a kemoterápiás betegek számára a fejhűtő gép, amely az eddigi tapasztalatok alapján valóban csökkenti a hajhullást, hozzájárulva ezzel a betegek életminőségének javulásához.
Kategóriák: Életmód