Skip to Content

Inforádió

Tartalom átvétel InfoRádió
InfoRádió - Hírek
Frissítve: 13 év 5 hét

Gyilkosság áldozata lett a fóti családi házban talált két nő

2011, március 24 - 10:37
Gyilkosság áldozata lett az a két nő, akinek holttestére szerdán este talált rá a rendőrség egy fóti családi házban - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
Kategóriák: Friss

A manipulált pénztárgép 305 milliót hozott volna az étterem "konyhájára"

2011, március 24 - 10:24
305 millió forint bevételt akart eltitkolni - és ezzel az adózás alól kivonni - az a Pest megyei éttermet üzemeltető vállalkozás, amely pénztárgépe adatait illegálisan elektronikai megoldással hamisította meg. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal vizsgálja az ügyvezető büntetőjogi felelősségét.
Kategóriák: Friss

Nézze meg, hogyan dolgoznak Fukusima névtelen hősei!

2011, március 24 - 10:05
Először kerültek nyilvánosságra fotók azokról a munkásokról, akik közel két hete próbálják megakadályozni a fukusimai erőműben a nukleáris katasztrófát. Bár védőfelszerelésben dolgoznak, szinte biztos, hogy a sugárzás jelentősen károsítja az egészségüket.
Kategóriák: Friss

Erősödik a BUX, 210 alatt a svájci frank

2011, március 24 - 10:03
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 49,47 pontos emelkedéssel, 22.471,72 ponton nyitott csütörtökön. A szerdai záró értékhez képest ez 0,22 százalékos erősödést jelent, az index azonban nagyon gyorsan mínuszba fordult. A vezető indexek gyengülésével indult a kereskedés csütörtökön a meghatározó nyugat-európai tőzsdéken.
Kategóriák: Friss

Jól járnak a karitatív szervezetek a Fidesz képviselők feledékenységével

2011, március 24 - 09:20
Nem rendelt el a Fidesz frakcióvezetője átfogó ellenőrzést azután, hogy több politikusról kiderült: duplán vett fel költségtérítést.
Kategóriák: Friss

Gázolt a gödöllői HÉV Rákosfalvánál

2011, március 24 - 09:03
úlyos sérülésekkel szállítottak kórházba egy fiatal férfit, aki figyelmetlenül a gödöllői HÉV elé lépett Rákosfalva megállónál csütörtök reggel - mondta Mezei László, a BKV fődiszpécsere az MTI-nek.
Kategóriák: Friss

Magyarországon nem fenyeget a sugárfertőzés veszélye

2011, március 24 - 09:00
Japánban fekete füst szállt fel tegnap a fukusimai atomerőmű hármas blokkjából, az egyes reaktorban pedig folyamatosan emelkedett a hőmérséklet. Tokióban a hatóságok bejelentették, hogy a vezetékes víz sugárszennyezett, ezért csecsemők nem fogyaszthatják. Az InfoRádió által megkérdezett szakértő szerint az a legfontosabb, hogy a japán szakemberek képesek legyenek biztosítani a nukleáris létesítmény áramellátását. Magyarországon senkit sem fenyeget a sugárfertőzés veszélye - tette hozzá Fichtinger Gyula, az Országos Atomenergia Hivatal főosztályvezetője.
Kategóriák: Friss

Az Elfújta a szél minden idők legjobb filmje az amerikaiak szerint

2011, március 24 - 08:40
Az Elfújta a szél című filmet választották minden idők legjobb filmjének az amerikai mozirajongók.
Kategóriák: Friss

Az űrbe készül a Kisvakond

2011, március 24 - 08:20
Amikor áprilisban utolsó útjára indul az Endevour űrsikló, a fedélzetén lesz egy feledhetetlen csehszlovák rajzfilmfigura, a Kisvakond is - jelentette kedden a The Wall Street Journal.
Kategóriák: Friss

Bajnai Gordonék szervezkednek - lapszemle

2011, március 24 - 08:00
A szegény gyerekek már életük elején behozhatatlan hátrányba kerülnek - írja a Népszabadság. A Magyar Nemzet értesülése szerint áprilisban állhat nyilvánosság elé Bajnai Gordon alapítványa.
Kategóriák: Friss

Ipsos: csökkent a Fidesz támogatottsága

2011, március 24 - 07:40
Csökkent a Fidesz támogatottsága, a pártoktól távolságot tartó választópolgárok aránya emelkedett, az ellenzéki pártok alapvetően stagnáló helyzetben vannak - írta csütörtöki számában a Népszabadság az Ipsos március közepén, az ország felnőtt lakossága körében végzett közvélemény-kutatásának eredményei alapján.
Kategóriák: Friss

Lemondott a portugál kormányfő

2011, március 24 - 07:24
Szerda éjszaka lemondott tisztségéről José Socrates portugál miniszterelnök, miután a parlament elutasította az újabb gazdasági megszorító csomagtervet.
Kategóriák: Friss

Fellegi Tamás: Felülvizsgáljuk a paksi bővítést

2011, március 24 - 07:14
A Paksi Atomerőmű a ma alkalmazott legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelel, ezek betartását pedig folyamatosan ellenőrzik - hangsúlyozta az InfoRádió Aréna című műsorában a nemzeti fejlesztési miniszter. Fellegi Tamás szerint ennek ellenére a mostani helyzetben szükségessé vált a bővítésről és az üzemidő meghosszabbításról szóló program felülvizsgálata. A tárcavezető a műsorban azt is elárulta, hogy mi okoz komoly nézetkülönbségeket a Szurgutnyeftyegaz, illetve a Malév ügyében a magyar és az orosz fél között - a legutóbbi magas szintű egyeztetések után is.
Kategóriák: Friss

Sejtelme sincs a briteknek, meddig tarthat a líbiai akció

2011, március 24 - 06:26
A brit védelmi miniszter beismerte, hogy sejtelme sincs, meddig húzódhat el a líbiai katonai beavatkozás, mennyi idő alatt lehet felőrölni Moammer Kadhafi ellenállását. Annyi bizonyos, hogy az akció igen sokba kerül.
Kategóriák: Friss

Fellegi Tamás: A kormány lehetséges tervei a nyugdíjpénztári részvénycsomagokkal

2011, március 23 - 22:25
A kormány hosszabb távon megtartaná azokat a részvénycsomagokat, amelyek a nyugdíjpénztári vagyon részeként, az Államadósság Kezelő Központhoz kerülnek - mondta a nemzeti fejlesztési miniszter. Fellegi Tamás az InfoRádiónak adott exkluzív interjújában elmondta: az egyik lehetséges megoldás, hogy kiemelt vagyonelemként az Államadósság Kezelő Központnál tartják ezeket a paketteket.
Kategóriák: Friss

Folytatódott az alkotmányjavaslatok általános vitája - napi hírösszefoglaló

2011, március 23 - 22:11
Képviselői felszólalásokkal folytatódott az alkotmányjavaslatok általános vitája az Országgyűlésben. Határozati javaslatot fogalmazott meg az MSZP a szociális válsághelyzet megoldására. Líbiában átmeneti kormányt alakítanak a felkelők
Kategóriák: Friss

IMF: Portugália nem kér hitelt

2011, március 23 - 22:05
Portugália nem folyamodott a Nemzetközi Valutaalap (IMF) által támogatott segélycsomagért - közölte az IMF szóvivője Washingtonban.
Kategóriák: Friss

Pécsett közalkalmazottak demonstráltak a Városháza előtt

2011, március 23 - 21:21
Pécsett a közelmúltban megvont béren kívüli juttatások miatt demonstráltak közalkalmazottak a városháza előtt. A tíz szakszervezet által aláírt petícióban azt követelik, hogy a dolgozók legalább a tavalyi 80 ezer forintos szinten kapják meg az éves béren kívüli juttatást, és biztosítsák számukra a bankszámla-vezetési költségeik fedezetét.
Kategóriák: Friss

Kíváncsi az amőbák szexuális életére?

2011, március 23 - 21:00
Az amőbák is élnek szexuális életet a svájci Neuenburgi Egyetem tudósai szerint.
Kategóriák: Friss

Csökkent a három hazai mobiltelefon-szolgáltató előfizető-száma

2011, március 23 - 20:55
Februárban csaknem 53 ezerrel 11 millió 938 ezerre csökkent a három hazai mobiltelefon-szolgáltató teljes előfizető-száma.
Kategóriák: Friss