Skip to Content

Juj.hu

Tartalom átvétel
www.juj.hu
Frissítve: 13 év 18 hét

Szarvas József és a fele sebesség

2010, december 15 - 01:00

A Zimmer Feri 2 című filmet már be is mutatták, de nálunk az a koncepció, hogy nincs koncepció - akár még ilyenkor is mutatunk részleteket abból, hogyan készült valami. Később majd esetleg abból is mutatunk részleteket, hogy nálunk hogy készül egy videó, mostanában szintén fele sebességgel, mint korábban, mert ezt tanultuk az új magyar filmekből. Mindenképpen menjenek és nézzék meg, a Zimmer Feri 2 tök jó meg minden, Hunyadi kolléga meg a szokásos.
Kategóriák: Bulvár

A szépséges lány, aki nem olyan magas

2010, december 14 - 02:40

Hunyadi kollégát nézzék meg gyorsan, ahogy úgy akar ismerkedni, hogy a lányt arról kérdezi, hogy akar-e ismerkedni. Valahogyan nem sikerült rávezetni őt arra, hogy itt csajozás történik, igazából mi sem vagyunk erről meggyőződve, csak sejteni véljük, vagy vélni sejtjük. Mindegy - minden olyan videót örömmel teszünk ki, amelyben lány szerepel és hülye kérdéseket tesz fel valaki.
Kategóriák: Bulvár

Polgár Peti nem tanult szolfézst

2010, december 13 - 01:00

Polgár Peti a Class FM-en, korábban a Danubiuson is adja elő folyton az ő dalait, városok himnuszát, miegymás. Most még standup comedyre is vetemedett és naivitásában azt remélte, hogy Hunyadi kolléga bármin nevetni fog. Ő nem olyan. Péter épp felzárkózni próbál a konkurencia mellé, amely a Showder Klub, ehhez mi sok sikert kívánunk, végülis a TV2 semmi mást sem csinál folyton, csak próbál felzárkózni s Pétert is ott láttuk nemrég. Hajrá.
Kategóriák: Bulvár

Ganxsta Zolee Mikulás barátját szerelte

2010, december 12 - 01:00

Hunyadi kolléga reá jellemzően kissé hülyén beszélgetett, még másodikán Ganxsta Zolee-val, pedig mi féltünk volna ilyeneket kérdezni a művész úrtól, hátha eltöri a karunkat vagy valami. Persze gyermekkel volt, de a kérdések annál hülyébbek lettek, végül a jobb egyenessel fenyegetésig azért csak eljutottak. Mindegy, Karácsony közeledik, nyilván még mindig erről fogunk videókat mutogatni, még ha nem is úgy, mint mások, hogy azt kérdeznénk, mi lesz az ajándék.
Kategóriák: Bulvár

Szombati izé: így törnek poharat a sztárok

2010, december 11 - 01:00

Partyvideó ez, de direkte tök rövidre vágtuk, hogy be tudják írni, hogy ez tök rövid. Nagyon várjuk, ki veszi észre. Szóval itt volt ez a remek ötlet, ahogy a filmeken, hogy Lilu elkezdi felállítgatni a poharakat, megcsinálja a tornyot, ahogy illik, osztán valaki elkezdi önteni az italt, hogy az lefolyjon, egyik pohárból gyönyörűségesen át a másikba, a harmadikba, negyedikbe, és így tovább. Majdnem így történt. Majdnem. Csak eltörtek a poharak.
Kategóriák: Bulvár

Szabó Mariann egy csendes őrült

2010, december 10 - 01:00

Tudják, épp mostanában esett ki, illetve nem legutóbb, de nem régen, mármint Mariann és az X-Faktorból. Hunyadi kolléga megpróbálta megfejteni a hölgyet, aki saját bevallása szerint is megfejthetetlen, csak annyit tudtunk meg róla, hogy volt már pszichiáternél és küldték oda, azzal, hogy ott neki jó lesz. Nem volt semmi baj, legalábbis szerinte nem volt, mindegy, de azért valahogyan mégis elküldték. Értik. Szépek együtt Hunyadi kollégával. Nem?
Kategóriák: Bulvár

Komár Lászlónak kalózfelvételei is vannak

2010, december 9 - 01:00

Mi vagyunk a hibásak. Mi küldtük oda Hunyadi kollégát Komár Lászlóhoz, ettől kezdve a dolog nyilván önmagát gerjesztette. Tamás azzal nyitott, hogy ő nem ismeri Elvist, hát egen, mi azt saccoltuk, hogy a magyar Elvis meg fogja ütni, nagyon drukkoltunk még vágás közben is, de nem tette. Roppant nyugodt ember ő, megmagyarázta Tamásnak, ki volt Elvis, milyen korszakai voltak, miért nem jelezték színekkel az ő korszakait, mint a festőknél... gratulálunk Komár Lászlónak.
Kategóriák: Bulvár