Skip to Content

Kisalföld.hu

Tartalom átvétel kisalfold.hu - A Kisalfold.hu összes híre
A Kisalfold.hu összes híre
Frissítve: 29 perc 25 másodperc

Bírálják Obamát, mert 400 ezer dollárért tart előadást a Wall Streeten

39 perc 13 másodperc
Bírálják az Egyesült Államokban Barack Obama volt elnököt, mert 400 ezer dollárért tart előadást a Wall Street egyik bankjában - írta kedden a New York Post.
Kategóriák: Belföld

Sopronkövesdi Autoliv: húszezer forintos béremelés

48 perc 13 másodperc
Újra sztrájkra készek az Autolivnél címmel április 15-én írtunk arról, hogy megint sztrájkbizottság alakult a sopronkövesdi Autoliv kft.-nél a megrekedt bértárgyalások miatt. A biztonsági öveket gyártó cégnél tavaly kétórás figyelmeztető sztrájkot tartottak a dolgozók, csak utána tudtak jelentősebb fizetésemelést elérni. Idén erre nem volt szükség.
Kategóriák: Belföld

Demcsák Zsuzsa egy korábbi kapcsolata is közrejátszhatott abban, hogy távozott a TV2-től

56 perc 13 másodperc
Az olimpikon sokat segített Zsuzsának, amikor szakított a férjével. Akkor még senki sem gondolta, hogy ez később bonyodalmat okozhat.
Kategóriák: Belföld

Eláruljuk, miben változott a civil szervezetekre vonatkozó szabályozás

56 perc 13 másodperc
Civil napot tart a Budapest Környéki Törvényszék csütörtökön; az előadássorozat témája a civil szervezetekre vonatkozó szabályozás közelmúltban életbe lépett változásainak ismertetése, majd pedig lehetőség lesz a felmerülő kérdések megvitatására is.
Kategóriák: Belföld

Kábszer Győrben egy autóban, az utast Nyíregyházán már keresték

1 óra 2 perc
A két fiatal használta is a szert.
Kategóriák: Belföld

13+1 kérdés és válasz - Egy szakértő a konyhában: Csíki Sándor

1 óra 5 perc
Ha az egyetemeken tanítanának gasztrofilozófiát, minden bizonnyal Csíki Sándor lenne a tanszékvezető: nemcsak fantasztikusan főz és stílusosan ír, biológusként az alapanyagok, főzési technikák élettani hatását is ismeri. Magas műveltségű, gondolkodó emberként pedig a történelembe ágyazva, az egyetemes kultúra rendszerében kezeli a gasztronómiát. Írásait lapunkban is olvashatják .
Kategóriák: Belföld

Az elvesztett nagyszülői birtok nyomában

1 óra 5 perc
Apjuknak tettek fogadalmat, hogy soha nem jönnek Magyarországra, ahol mindenüket - így a novákpusztai kastélyt és a hozzá tartozó uradalmat - elvesztették. A 70 éves Mautner Albert kétévesen menekült el családjával, ahová a napokban tért vissza először: egy Kisalföldben korábban megjelent cikk nyomán.
Kategóriák: Belföld

Öten a térségből a csúcscégek között

1 óra 5 perc
A Cégérték folyóirat nemrégiben listát jelentetett meg a száz legértékesebb hazai magáncégről. A Privát Top 100 az el- ső, amelyik kizárólag a magyar tulajdonú vállalatokat veszi számba, és azokat nem bevétel, hanem a becsült vállalati érték szerint állítja sorba. A száz társaság összértéke hozzávetőlegesen 1500 milliárd forint.
Kategóriák: Belföld

Kora őszre Möbelix lesz a Baumax Győrben

1 óra 5 perc
Várhatóan kora ősszel nyitja meg Möbelix áruházát a volt győri Baumax épületében az új tulajdonos, az MMXH Kft. Az osztrák XXXLutz-csoport hazai leányvállalatának igazgatója, Simonyi András részleteket is elárult arról, hogyan áll az évek óta elhagyatottnak tűnő épület ügye.
Kategóriák: Belföld

Kisbaboti tojásból szentmihályi tészta

1 óra 5 perc
A községi gazdaság fejlesztésén dolgozik a kisbaboti önkormányzat. Már építik az új tyúkólat és a fóliasátrat. Közben a kultúrház felújításával is végeztek.
Kategóriák: Belföld

Százötven éves a Soproni Múzeum

1 óra 5 perc
Százötven évre tekint vissza az ország első vidéki, ma is működő közgyűjteménye, a Soproni Múzeum. A jubileumra országos konferenciát szerveztek és a legértékesebb műtárgyaikat bemutató kiadvány megjelentetését is tervezik.
Kategóriák: Belföld

Egy bíró blokkolta Trump utasítását a menedékvárosok támogatásának megvonásáról

1 óra 7 perc
Egy szövetségi bíró kedd este blokkolta Trump elnök utasítását, amely szerint megvonnák a szövetségi támogatást azoktól az úgynevezett menedékvárosoktól, amelyek nem hajlandóak együttműködni a szövetségi bevándorlási törvények betartatásában.
Kategóriák: Belföld

Csökkent az üzemanyagok ára

1 óra 21 perc
Csökkentette bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.
Kategóriák: Belföld

A brazil rendőrség elfogta a többmilliós paraguayi rablás több tettesét

1 óra 30 perc
A brazil rendőrség kedden elfogta az előző napi több milliós paraguayi rablás tíz tettesét - közölték a szövetségi hatóságok.
Kategóriák: Belföld

Dominikában ezreket kellett kimenekíteni árvíz miatt

1 óra 39 perc
Tizenötezer embert kellett kimenekíteni Dominikában a szűnni nem akaró heves esőzések keltette árvizek miatt - közölte kedden a helyi katasztrófavédelem.
Kategóriák: Belföld

Bővítésre, prototípusgyártásra igényelték a legtöbb uniós forrást

1 óra 49 perc
A Világgazdaság összesítése szerint a kapacitásbővítés, valamint a prototípus-, a termék-, a technológia- és a szolgáltatásfejlesztés a legnépszerűbb uniós felhívás a kisvállalkozások körében.
Kategóriák: Belföld

Dél-Koreában az amerikaiak a THAAD rakétavédelmi rendszer újabb elemeit telepítették

2 óra 1 perc
Az amerikai hadsereg a THAAD rakétavédelmi rendszer újabb elemeit telepítette kedden a tervezett dél-koreai helyszínre.
Kategóriák: Belföld

A Bakonyvasút napját rendezik most szombaton

2017, április 25 - 23:26
A Bakonyvasút Napját az idei évben vasúttörténeti kiállításunk helyszínén, Porva-Csesznek megállóhelyen tartjuk majális formájában.
Kategóriák: Belföld

Alföldi Róbert Jordán Tamást rendezi Szombathelyen - fotók

2017, április 25 - 23:03
A főszerepben Jordán Tamást láthatja a közönség. Alföldi újra reneszánsz komédiát állít színpadra Szombathelyen.
Kategóriák: Belföld

Női kosárlabda NB I - Hengerelt a Sopron a döntő első felvonásán

2017, április 25 - 22:54
A címvédő Sopron idegenben magabiztosan, 61-45-re legyőzte az alapszakaszgyőztes Szekszárdot a női kosárlabda NB I döntőjének kedd esti első mérkőzésén.
Kategóriák: Belföld