Skip to Content

Computerworld Távközlés

Tartalom átvétel
Távközlés információk
Frissítve: 7 év 51 hét

Miért játszanak sokat a mobiljukon a magyarok?

2016, május 4 - 09:00
Az okostelefonok és tabletek terjedésének köszönhetően a bárhol és bármikor játszható mobiljátékok népszerűsége is dinamikusan nő: hazánkban mára 2,8 millió okostelefon-használó és 1,1 millió tablet-használó szokott készülékén mobiljátékokkal játszani.
Kategóriák: Informatika

Így óvhatjuk meg a hangunkat

2016, május 3 - 14:45
A beszélgetéseket adatcsomagokként továbbító VoIP-hálózatok sebezhetőségeik miatt ugyanúgy a hackerek célpontjaivá válhatnak, mint más informatikai rendszerek.
Kategóriák: Informatika

Munkavállalói résztulajdonosi programot indít a Magyar Telekom

2016, május 2 - 14:18
A program keretében a Magyar Telekom Nyrt. és a T-Systems Magyarország Zrt. munkavállalóinak döntő többsége részvényjuttatásban részesülhet. A program a vállalat rendes juttatási csomagján felüli javadalmazási elemet jelent.
Kategóriák: Informatika

Vállalati telefónia 2016-ban

2016, május 2 - 12:13
Jóllehet a magyarországi cégeknél még túlsúlyban vannak a hagyományos telefonalközpontok, a VoIP és a videokonferencia üzleti és technológiai előnyei a vállalati kommunikáció átalakulását vetítik előre.
Kategóriák: Informatika

Programozható mobilhálózat-kutatás Budapesten

2016, május 2 - 08:47
A mobiltávközlési technológia és a felhasználói szokások rohamos fejlődése korábban nem látott bonyolultságú hálózatokat és ugrásszerűen megnőtt mobil adatforgalmat eredményezett. A megváltozott környezetben a megfelelő felhasználói élmény költséghatékony biztosítására a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap (NKFIA) társfinanszírozásában indított kutatási projektet a Nokia sikerrel zárta. A projekt által javasolt eljárások a virtualizáció, programozható hálózat és felhőszámítás technológiák mobiltávközlési célú alkalmazásán alapulnak.
Kategóriák: Informatika

Tenyéren hordozott VoIP

2016, április 29 - 14:00
Néhány év távlatában a fejlett infrastruktúrával rendelkező országokban a VoIP teljesen kiválthatja a hagyományos telefonszolgáltatásokat. Az üzleti és a magánfelhasználók innovatív szolgáltatásokat kapnak a hangalapú kommunikáció mellé, de fel kell készülniük a technológiaváltásra és számolniuk kell az új biztonsági kockázatokkal is.
Kategóriák: Informatika

Idén harmadszor fogadta a Telekom a diákokat a lányok napján

2016, április 28 - 11:30
Az idei Lányok Napján is aktív szerepet vállalt a Magyar Telekom Csoport. Az április 28-i országos programot a vállalatcsoport összekapcsolta saját, Legyél Te is Informatikus! nevű pályaorientációs kezdeményezésével, és két fővárosi helyszínen, a Telekom Parkban, valamint a T-Systems Székházban fogadta az érdeklődő középiskolás lányokat.
Kategóriák: Informatika