Skip to Content

Computerworld Business

Tartalom átvétel
Üzleti információk
Frissítve: 7 év 50 hét

Lelassult a Windows 10 terjedése

2016, május 4 - 07:30
Júniusra elérheti a 20 százalékos részesedést az új operációs rendszer.
Kategóriák: Gazdaság

Így óvhatjuk meg a hangunkat

2016, május 3 - 14:45
A beszélgetéseket adatcsomagokként továbbító VoIP-hálózatok sebezhetőségeik miatt ugyanúgy a hackerek célpontjaivá válhatnak, mint más informatikai rendszerek.
Kategóriák: Gazdaság

Szélvészgyorssá teszi a 3D-nyomtatást a Disney

2016, május 3 - 10:09
A vállalat új technológiája percek alatt nyomtatja ki azt, ami más berendezésekben több órába telik.
Kategóriák: Gazdaság

Konferencia a városfejlesztés új útjairól

2016, május 3 - 08:48
Május 5-én rendezik meg az év egyik legfontosabb vállalti, civil és önkormányzati szektoroknak szóló rendezvényét, az Okos Városok Konferenciáját. Az Informatika a Társadalomért Egyesület (Infotér) egész napos rendezvényének célja, hogy olyan találkozási pontot biztosítson a hazai városok közigazgatása, közműszolgáltató cégek, közlekedési társaságok, tanácsadó és szolgáltató cégek, egyetemek és főiskolák, valamint a minisztériumok számára, ahol lehetőségük lesz a jövő városainak és településeinek életét megkönnyítő legmodernebb "okos megoldások" nyújtotta lehetőségek megismerésére, átgondolására és megvitatására.
Kategóriák: Gazdaság

Indítson személyre szabott kampányokat MiniCRM-mel

2016, május 3 - 07:30
Marketing kampányt sokféleképpen lehet indítani - lehet ugyanazt a hírlevelet küldeni mindenkinek, de eredményesebb személyreszabott ajánlatokat küldeni. Lehet ugyanazt az AdWords hirdetést megjeleníteni mindenkinek, de hatékonyabb ügyfélprofilok alapján célozni. Lehet egyszeri eladásokra játszani, de kifizetődőbb újraeladásra törekedni. Lehet mindezt MiniCRM nélkül csinálni, de nem érdemes. Miért nem? A cikkben kifejtjük!
Kategóriák: Gazdaság

Mobil appok veszélyei

2016, május 2 - 18:19
Komoly fenyegetést jelentenek az irodai környezetben használt mobilappok sérülékenységei a vállalatok bizalmas adataira.
Kategóriák: Gazdaság

Munkavállalói résztulajdonosi programot indít a Magyar Telekom

2016, május 2 - 14:18
A program keretében a Magyar Telekom Nyrt. és a T-Systems Magyarország Zrt. munkavállalóinak döntő többsége részvényjuttatásban részesülhet. A program a vállalat rendes juttatási csomagján felüli javadalmazási elemet jelent.
Kategóriák: Gazdaság

Vállalati telefónia 2016-ban

2016, május 2 - 12:13
Jóllehet a magyarországi cégeknél még túlsúlyban vannak a hagyományos telefonalközpontok, a VoIP és a videokonferencia üzleti és technológiai előnyei a vállalati kommunikáció átalakulását vetítik előre.
Kategóriák: Gazdaság

Riport egy Etikus Hekkerrel

2016, április 30 - 07:00
Riportalanyunk Heim Gábor, aki az IBM mainframe rendszerek IT biztonságáért felel főállásban. Ezenkívül etikus hekkerként az RFID rendszerek határait feszegeti, jelentsen ez beléptetőrendszert vagy bőr alá ültetett mikrocsipet.
Kategóriák: Gazdaság

Microsoft Envision 2016: digitalizáció a gyakorlatban

2016, április 29 - 12:30
Kereskedőcégektől kezdve a pénzügyi szolgáltatókon és autógyártókon át a közművállalatokig az üzlet digitalizálásának iparági példáit mutatta be a Microsoft első Envision konferenciáján New Orleansban.
Kategóriák: Gazdaság

Korszakváltó változás az egészségügyben júniustól

2016, április 29 - 12:03
2016. június elsejétől új időszámítás kezdődik a hazai egészségügyben. Ettől a naptól lesz ugyanis kötelező adatokat szolgáltatniuk az ellátóknak az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) rendszerébe, ami gyakorlatilag nem más, mint a jelenlegi legmodernebb, felhő alapú, magas biztonsági fokozatú informatikai struktúra, vagyis egy olyan kommunikációs tér, amely biztosítja majd az egész hazai egészségügyi ágazat számára a rendelkezésre álló adatok egységes kezelését és hatékony elemzését. Emellett az Infotér által rendezett e-egészségügy konferencián számos, a gyógyítást megkönnyítő innovációról esett szó.
Kategóriák: Gazdaság

Informatikai vezetők új szerepben

2016, április 29 - 10:25
Hosszabb távú digitális stratégia megalkotására ugyan kevesebb erőforrás áll térségünk informatikai vezetőinek rendelkezésére, vállalatuk digitális érettségének kérdése, az átalakítás és az ezzel járó szerepváltás azonban foglalkoztatja őket.
Kategóriák: Gazdaság

Hasznos újdonságok az Office 2016-ban

2016, április 29 - 09:47
Sokan tűnődtünk már azon, hogy ki szerkeszthette megosztott dokumentumainkat. A Microsoft Office 2016 mostani frissítését követően ez többé nem lesz kérdés.
Kategóriák: Gazdaság

Mobil app lakáskeresőknek

2016, április 28 - 13:00
Már telefonon vagy táblagépen is kényelmesen kereshetünk, akár vennénk, akár bérelnénk ingatlant. Térképes böngészés, részletesebb leírás a listázási nézetben, SMS-es időpontfoglalás - ezt is tudja a Jófogás legújabb ingatlanos mobilalkalmazása.
Kategóriák: Gazdaság

Megfelelés a nyilvános felhőben

2016, április 27 - 14:00
Hibrid szolgáltatási modellre vált a működésüket digitalizáló vállalatok túlnyomó többsége, biztonsági megfontolásokból és a vonatkozó törvényi szabályozásnak való megfelelés kényszeréből azonban nem vihet minden adatot a nyilvános felhőbe.
Kategóriák: Gazdaság

Újabb ok a Windows 10 agresszívabb terjesztésére

2016, április 27 - 11:00
A windowsos telefonok forgalmának zuhanása miatt a Microsoft arra kényszerülhet, hogy keményebben tolja a Windows 10-et, ha továbbra is hozzá akar férni a felhasználók pénztárcájához.
Kategóriák: Gazdaság