Skip to Content

Webbeteg Egészség-ügy

Tartalom átvétel
Orvosoktól betegeknek, hitelesen
Frissítve: 16 perc 19 másodperc

Kardióösvényt alakítottak ki a Normafán

2018, szeptember 19 - 10:29
A Budapest XII. kerületében található túraútvonal elsősorban szív- és érrendszeri vagy magasvérnyomás-betegséggel élők, valamint cukorbetegek számára készült, de egészséges embereknek is ajánlják betegségmegelőzés vagy állapotfelmérés céljából.
Kategóriák: Egészség

Kivonták a Calcium-Sandoz pezsgőtablettát

2018, szeptember 18 - 11:25
Kiegészítve korábbi határozatát, az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet valamennyi, jelenleg gyógyszertárban, gyógyszertáron kívüli gyógyszerforgalmazásban és gyógyszer-nagykereskedelmi raktárban lévő Calcium-Sandoz pezsgőtabletta forgalmazását megtiltja, végleg kivonja a forgalomból.
Kategóriák: Egészség

Férfiegészség a WHO európai régiójában

2018, szeptember 18 - 10:33
Túlságosan sok európai férfi elkerülhető okok: azaz gyógyítható, ám – időben – föl nem fedezett, vagy nem komolyan vett és ezért nem is kezelt betegségek miatt fiatalon hal meg. Ez a fő megállapítása a témát mélységében most először feldolgozó WHO jelentésnek, amelyet tegnap ismertettek újságírókkal Rómában, a WHO európai régiójának döntéshozói által szervezett találkozón.
Kategóriák: Egészség

Megkezdődött az egészségügyi magánszolgáltatók kötelező csatlakozása az EESZT-hez

2018, szeptember 14 - 08:56
A csatlakozást azon intézményeknek kell november 1-jéig befejezni, amelyek a Központi Implantátumregiszter vagy a Nemzeti Csípő- és Térdízületi Endoprotézis Beültetés Regiszter rendszerébe már eddig is kötelesek voltak adatokat szolgáltatni.
Kategóriák: Egészség