Skip to Content

Objektív Hírügynökség

Tartalom átvétel Objektív Hírügynökség
Objektív Hírügynökség
Frissítve: 17 perc 45 másodperc

Fegyvert szerezve szökött meg

3 óra 40 perc
Ítélethirdetést követően szökött meg, fegyvert szerzett, 36 percig „élvezte” ideiglenes szabadságát egy rab pénteken Budapesten – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Torna – Junior vb-t rendez Magyarország idén

3 óra 43 perc
Magyar kezdeményezés hatására a sportág történetében először lesz junior-világbajnokság a tornászoknál. A világversenyt június utolsó hetében Győrben rendezik meg.
Kategóriák: Belföld

Halálos baleset a 75-ös főúton

11 óra 41 perc
Zalaszentmihály és Pacsa között a helyszínelés ideje alatt rendőrök irányítják a forgalmat – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Újra pénzt követeltek

11 óra 44 perc
A BRFK II. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói elfogták azokat a trükkös csalókat, akik miután közel 800 ezer forint értékben csaltak ki valutát és arany ékszereket egy idős férfitől, újra pénzt kértek tőle – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Lefejezték a drogbandát

2019, február 14 - 10:16
A rendőrök öt férfit gyanúsítanak bűnszervezetben elkövetett kábítószer-kereskedelemmel – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Megszúrta az élettársát

2019, február 13 - 16:21
A rendőrök a helyszínen elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 53 éves pécsi nőt – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

60 milliót érő kokain óvszerekben

2019, február 13 - 16:18
A 30 éves brazil nő óvszerekbe rejtve próbálta meg a drogot az országba csempészni – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség az ORFK közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Torna: Vecsernyés Világkupával kezdi a szezont

2019, február 13 - 16:15
Vecsernyés Dávid, Vk-győztes és Európa-bajnoki bronzérmes tornász a hétvégén elutazik Melbourne-be, a Világkupa-sorozat idei első állomására. A BHSE sportolója a tervek szerint ezen a megmérettetésen már bemutatja új gyakorlatát, amellyel döntőbe szeretne kerülni – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Kategóriák: Belföld

Internetes csaló

2019, február 13 - 16:13
A dunaújvárosi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Baleset az M0-áson

2019, február 13 - 11:56
Két tehergépkocsi ütközött össze szerdán délelőtt – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Még mindig a vörös rózsa a legnépszerűbb Valentin-napon

2019, február 13 - 11:52
A hazai virágüzletek forgalma megduplázódik Valentin-napkor, de még az azt követő pár napban is erős. Az utóbbi években február 14-én – az ilyenkor még külföldről behozott – vörös rózsa mellett egyre több fogyott a piros, pink és bordó színűből, illetve divatba jött a nárcisz és a jácint – derül ki a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara körképéből – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Kategóriák: Belföld

Kulcskérdés a gazdálkodók bevezetése a digitális világba

2019, február 12 - 15:14
A kormány számára a digitalizáció nem kihívás, hanem lehetőség, mivel azokra a kérdésekre – például a népesség növekedésére, fenntarthatóságra – adandó válaszok alapja, amelynek nyomán a magyar gazdaságság, így a mezőgazdaság is megfelelhet a XXI. század támasztotta követelményeknek, elvárásoknak – mondta az Agrárminisztérium (AM) agrárgazdaságért felelős államtitkára kedden sajtótájékoztatón, Gyermelyen – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Baleset az 54-es főúton

2019, február 12 - 15:11
Félpályás forgalomkorlátozás van érvényben Bócsa közelében, ahol baleset miatt helyszínelnek – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Ismét az ülések háttámláját tömték ki kábítószerrel

2019, február 11 - 21:27
A pénzügyőrök megközelítőleg tizenegy kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy személyautóban, Röszkén – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Némedi-Varga Éva pénzügyőr alezredes, sajtóreferens.
Kategóriák: Belföld

Baleset az M6-os autópályán

2019, február 11 - 21:23
Előszállás térségében két személygépkocsi ütközött össze hétfőn koraeste – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld