Skip to Content

Objektív Hírügynökség

Tartalom átvétel Objektív Hírügynökség
Objektív Hírügynökség
Frissítve: 6 perc 53 másodperc

A ketchupok Szupermenta tesztje rávilágított a jelölések hibás gyakorlatára

5 óra 4 perc
Ketchupokat vizsgáltak a legújabb Szupermenta teszt során a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei. A hivatal munkatársai összesen 38 terméket vontak ellenőrzés alá, amelyek közül 19 tartósítószerrel, 19 pedig tartósítószer felhasználása nélkül készült. A vizsgálat 25 ketchup esetében tárt fel kisebb-nagyobb jelölési hiányosságokat – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Vádemelési javaslat a nógrádi trükközőkkel szemben

5 óra 7 perc
Vádemelési javaslattal zárta nyomozását a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy Nógrád megyei testvérpár egyik ügyében. Az elkövetők, a jelek szerint luxusautókat adtak-vettek az áfaszabályok kijátszásával, strómanok bevonásával – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Nemzeti Adó- és Vámhivatal közleményéből.
Kategóriák: Belföld

RG-világbajnokság: Labdával kezdtek Pigniczkiék

9 óra 2 perc
A magyarok labdával mutatkoztak be a bakui ritmikus gimnasztika világbajnokságon, ahol az első nap után Pigniczki a 16. helyen áll ezzel a szerrel –értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Kategóriák: Belföld

Ajándék a becsületes megtalálónak

9 óra 4 perc
A kunszentmiklósi rendőrök meglepetést vittek a 12 éves fiúnak, aki példát mutatott becsületességből.
Kategóriák: Belföld

Útlezárás Vas megyében

2019, szeptember 16 - 08:45
Két tehergépkocsi ütközött a 86-os számú főúton, Körmend térségében – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Eloltották a szalmabálákat Sárszentmihályon

2019, szeptember 16 - 08:41
Csaknem két napon át égett ötszáz szalmabála a Fejér megyei Sárszentmihályon – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól.
Kategóriák: Belföld

RG-világbajnokság: Hétfőn rajtol az olimpiai kvalifikációs vb

2019, szeptember 15 - 20:21
Szeptember 16-22. között rendezik meg a ritmikus gimnasztikázók számára az olimpiai kvalifikációs világbajnokságot. A csaknem egyhetes megmérettetésnek Baku ad otthont, amelyen a magyar sportolók is részt vesznek, az egyéni versenyzők mellett az együttes kéziszer-csapat is szőnyegre lép - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Kategóriák: Belföld

Őrizetben a putnoki útonállók

2019, szeptember 15 - 20:18
A rendőrök rövid idő alatt elfogták azt a két férfit és nőt, akik megtámadtak egy nőt Putnokon – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Halálos baleset az 57-es főúton

2019, szeptember 15 - 20:14
Egy ember a helyszínen életét vesztette, teljes útlezárás mellett helyszíneltek a rendőrök – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Torna: Egy ezüst, két bronz a párizsi Világkupán

2019, szeptember 15 - 20:08
Remekeltek a magyar tornászok. Péter Sára ugráson második helyet szerzett, Kovács Zsófia felemáskorláton bronzéremmel gazdagodott, a férfiaknál pedig Ryan Sheppard korláton lett harmadik a párizsi Világkupán – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Kategóriák: Belföld

Újra járható az 55-ös főút

2019, szeptember 12 - 08:14
Befejeződött a helyszíni szemle az 55-ös számú főúton Ásotthalom közelében, ahol hajnalban halálos baleset történt - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Újabb utat fejlesztettek a Vidékfejlesztési Program forrásaiból

2019, szeptember 12 - 08:09
A vidékfejlesztés, a vidéki térségek felzárkóztatása kiemelt fontosságú a kormány politikájában. Jelentős eredmény, hogy a Vidékfejlesztési Program keretében a 2020-ig tartó uniós támogatási időszakban jelentős forrás jut mind a helyi infrastruktúrák, mind pedig a lakosság számára elérhető szolgáltatások fejlesztésére is – mondta Kis Miklós a hajdúnánási külterületi út ünnepélyes átadóján – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség az AM Sajtóiroda közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Barlangban nőtt a kannabisz

2019, szeptember 12 - 08:07
A gyanúsított laskagombával álcázta az ültetvényt. Veszélyes spórákra hivatkozva a nyomozóknak légzőkészüléket adott, hogy ne érezzék a kábítószer szagát, de a trükk nem jött be – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Rendőrök nyeregben

2019, szeptember 11 - 17:56
A lovas rendőr az állat segítségével olyan területekre is eljut, ahová gyalogszerrel vagy gépkocsival nehezebb lenne. Feltűnik a főváros zöldövezeteiben, parkjaiban, vigyáz a tanyavilágban élőkre, akik különösen kiszolgáltatott helyzetben vannak – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Téves hír az 1%-okról

2019, szeptember 11 - 17:52
A Nemzeti Tehetség Programnak – szemben a sajtóban tévesen megjelent háromszázezres összeggel – tavaly csaknem másfél milliárd forintot, míg az egyházaknak 4,8 milliárd forintot ajánlottak fel az szja 1+1%-ról rendelkezők – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Nemzeti Adó- és Vámhivatal közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Új dohánygyártmányok a hazai piacon

2019, szeptember 11 - 13:04
Magyarországon is terjednek a dohányzás „füstmentes” alternatívái, mint a töltőfolyadékkal működő elektromos cigaretta vagy a valódi dohányt tartalmazó, de azt a hagyományos, égő cigarettáénál jóval alacsonyabb hőfokon hevítő eszközök. Az ellenőrizetlen forrásból származó e-liquid alapanyagai és adalékai ismeretlenek, aki ilyet használ, az egészségét kockáztatja – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Nemzeti Adó- és Vámhivatal közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Ittasan siklóernyőzött, lezuhant

2019, szeptember 10 - 19:29
Légi balesetet szenvedett és súlyosan megsérült egy férfi Mezőberényben. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Balesetveszélyes járműszerelvény Fegyverneken

2019, szeptember 10 - 19:26
A rendőrök megakadályozták a járműszerelvény további közlekedését a 4-es főúton – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Ma éjfélig lehet jelentkezni a Magyar Közút szemétgyűjtési akciójára

2019, szeptember 10 - 19:22
Az elmúlt két hétben már több ezren csatlakoztak a Magyar Közút Nonprofit Zrt. „Jobb, ha el se dobod!” őszi országos szemétgyűjtési programjához. A szeptember 20-ai akcióra kedd éjfélig, vagyis szeptember 10-e 24 óráig várja a társaság az önkéntesek, cégek, önkormányzatok jelentkezését ezen a linken keresztül: http://internet.kozut.hu/szemetszedes/ - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Kategóriák: Belföld