Skip to Content

Objektív Hírügynökség

Tartalom átvétel Objektív Hírügynökség
Objektív Hírügynökség
Frissítve: 1 perc 13 másodperc

Reptéri rendőrök fogták el a gyermekcsempészt

5 óra 44 perc
Más részére kiállított útlevéllel próbált meg bejuttatni az országba két gyermeket egy iraki nő 2020. február 22-én délután – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Vádemelési javaslat emberölés kísérlete miatt

5 óra 49 perc
A Bács-Kiskun megyei rendőrök vádemelést javasolnak egy 75 éves kecskeméti férfival szemben – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

15 év után fogták el a kettős gyilkost

2020, február 21 - 11:45
A férfi a gyanú szerint 15 évvel ezelőtt Makón megölt egy idős nőt, akinek a hazalátogató lányát is meggyilkolta – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Holtan került elő a gyanúsított

2020, február 21 - 11:37
A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a kiskunhalasi férfi halálának körülményeit, aki vélhetően megölte feleségét, majd magával is végzett – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Emberölési kísérlet Dunaújvárosban

2020, február 21 - 11:30
A Fejér megyei nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát, amelyet egy újszentmargiti férfival szemben folytattak – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

A WWF Magyarország reakciója a kormány klímavédelmi akciótervére

2020, február 20 - 16:57
A globális környezeti krízis napi szinten megmutatkozó tünetei és a magyar társadalom növekvő környezeti elvárásai érdemi lépéseket sürgetnek a karbonsemlegesség és a fenntarthatóság területén. A kormány által bemutatott nyolc pontos klímavédelmi akcióterv kapcsán fontos hangsúlyozni, hogy az legfeljebb kezdő lépése lehet egy olyan intézkedési csomagnak, melyben az éghajlatváltozás és a természeti környezet rombolása egyenlő figyelmet kap – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel közleményében a WWF Magyarország.
Kategóriák: Belföld

Megöltek egy férfit Zalaegerszegen

2020, február 19 - 12:32
A zalai rendőrök az ügyben őrizetbe vettek egy nőt és egy férfit – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Nőtt a BKK jegy- és bérletértékesítéseinek száma az elmúlt évben

2020, február 19 - 12:29
A Budapesti Közlekedési Központ 2019-es menetdíjbevétele várhatóan eléri a 67,3 milliárd forintot. Ez 1,4 milliárddal haladja meg a 2018-as értékesítési adatokat. A BKK menetdíjbevételei tehát ez alapján továbbra is emelkedő tendenciát mutatnak. Ismerve azt, hogy a cég díjszabása évek óta változatlan, a növekedés a jegy- és bérletértékesítés növekedéséből származott – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Budapesti Közlekedési Központ közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Lakossági segítséggel fogták el a rablót

2020, február 19 - 09:40
A kiskunhalasi rendőrök őrizetbe vették azt a 27 éves helyi férfit, aki a gyanú szerint fényes nappal egy idős asszony rabolt ki – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Sorban állás helyett online keresetkimutatás

2020, február 19 - 09:36
A banki hitelfelvételhez eddig is elengedhetetlen volt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) által kiállított jövedelemigazolás. Februártól azonban a NAV új szolgáltatásával, az online keresetkimutatással jelentősen felgyorsul az igénylési folyamat. A keresetkimutatás pár kattintással beszerezhető és, ha az igénylő az adatokat rendben találja, a NAV elküldi azt a KHR-t (központi hitelinformációs rendszert) kezelő pénzügyi vállalkozásnak, aki a közvetlenül a megjelölt banknak továbbítja – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Nemzeti Adó- és Vámhivatal közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Emberölés Kiskunmajsán

2020, február 18 - 09:57
Egy idős asszonyt holtan találtak egy tanyán – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

A csalók jöttek, a milliók mentek

2020, február 18 - 09:52
Unokázós csalásokra specializálódott bűnszervezet tagjait fogták el a Békés megyei rendőrök. Egy időben három városból, Budapestről, Makóról és Izsófalváról összesen hat férfit állítottak elő, akik Budapest mellett hét megyében követhettek el bűncselekményeket – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Baleset Vas megyében

2020, február 17 - 17:12
Teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök egy baleset miatt Körmend térségében – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Tizennégy helyszínen házkutattak egyszerre

2020, február 17 - 17:08
A kalocsai rendőrök közel egy éve egy nyomozócsoportot állítottak fel, akik munkájuk eredményeként több városban tartottak hétfőn hajnalban házkutatást, négy személyt fogtak el – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Menekülni próbált az embercsempész

2020, február 17 - 17:04
Elfogták a Bács-Kiskun megye területén szolgálatot teljesítő rendőrök azt a férfit, aki szíreket próbált meg Ausztriába juttatni – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Fegyverrel akart rabolni

2020, február 17 - 14:04
A kecskeméti nyomozók őrizetbe vették a fiatalkorú gyanúsítottat – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Még egy hónapig akár SMS-ben is kérhető a postázás

2020, február 17 - 11:06
Akinek még nincs ügyfélkapuja, és nem is szeretne a digitalizáció útjára lépni és ügyfélkaput nyitni, az idén is kérheti a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) szja-bevallási tervezetének postázását. Ehhez nem kell mást tennie, mint az adóazonosító jelét és a születési dátumát tartalmazó kérelmet SMS-ben vagy egyéb módon eljuttatni a NAV-hoz március 16-áig - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Nemzeti Adó- és Vámhivatal közleményéből.
Kategóriák: Belföld