Skip to Content

Cityweekend Éjszakai élet, bulik

Tartalom átvétel
Budapest > Programok > Éjszakai élet
Frissítve: 8 év 43 hét

Jó sörök, jó zenék – ingyenes koncert-est a Városligeti Sörsátorban

2015, június 30 - 23:45
Kategória: Éjszakai élet > Koncert, buli, party
Dátum: Sze, Júl 1 - 19:30
Hol: Városligeti Sörsátor Részletek
Elérhetőség: Beküldte: miabalogh

Felhasználó leírása:

A Room Service zenekar általában teljes felállásban lép a Városligeti Sörsátor színpadára, de július elsején, szerdán este ez nem így lesz…

Egy akusztikus koncert mindig különleges élmény – teljesen más, mint egy zsúfolt koncertteremben együtt tombolni rajongók ezreivel. Tudja ezt jól a Room Service band frontembere, Csákvári Laca és a zenekarvezető, Balikó Tamás is, ezért időről időre akusztikus koncerteken is elhozzák a zenerajongóknak Bryan Adams legjobb és legnépszerűbb dalait. Illetve nem csak ezeket – legközelebb július 1-jén, a Városligeti Sörsátorban lépnek fel, ahol egyébként általában teljes zenekaros felállásban szerepelnek.

„Ez kicsit más élmény lesz annak, aki eddig az ötfős Room Service-szel látott, hallott minket. Az akusztikus koncertek tényleg mindig bensőségesebbek, és ez a mi fellépéseinken sincs másképp” – fogalmazott Csákvári Laca a közelgő koncert kapcsán.

A hangulatosnak ígérkező fellépés színes repertoárjában biztosan helyet kap többek közt a Heaven, a Summer of 69 vagy a Back To You, de az Only Thing, vagy a táncos lábúak másik nagy kedvence, a Rock’n’Roll Music sem maradhat el.

A frontember szokásához híven énekesként és gitárosként áll majd a mikrofon mögött, Balikó Tamás zenekarvezető pedig gitáron és zongorán kíséri. Ebben a formációban „teljes zenekaros” Room Service bulikon nem játszott dalokat előadnak, mint például a Not Romeo, Not Juliet, vagy a Still Miss You. Illetve ezeken a kisebb, barátságosabb rendezvényeken még több lehetőségük adódik a közönséggel való kapcsolatteremtésre, amit az énekes és a zenekarvezető is mindig nagyon vár.

A Room Service akusztikus Bryan Adams estje július 1-jén, 19:30-kor kezdődik a Városligeti Sörsátorban. A belépés ingyenes.

További infók a zenekar Facebook oldalán: https://www.facebook.com/pages/ROOM-SERVICE-Bryan-Adams-tribute-band-Hungary-/164898484460 Az esemény Facebook oldalán: https://www.facebook.com/events/944428392263147/

Kategóriák: Programok

Alpárfeszt – Július 10-11. 2 nap, 20 zenekar!

2015, június 30 - 23:45
Kategória: Éjszakai élet > Koncert, buli, party
Dátum: P, Júl 10 , egész nap.
Elérhetőség: Beküldte: rocketqueen

Felhasználó leírása:

Második alkalommal kerül megrendezése július 10-11 között, a tiszaalpári Alpárfeszt, ezúttal a Régi Tüzép területén. A barátzenekarokból összeállított rendezvény ötlete, a tiszakécskei Let The Cigar Die csapat gitárosának, Sánta Zolának az ötlete alapján szerveződött, amihez rengeteg helyi és egy külföldi zenekar szinte azonnal csatlakozott. A kétnapos rock fesztiválon több mint húsz zenekar fog fellépni, többek között a Horváth István " Pityesz " által fémjelzett Mandibular, és az Újvidékről érkező Szerb Northern Revival. Az összeröffenésnek egy hatalmas katonai sátor ad majd helyet, tehát semmilyen időjárási tényező nem befolyásolhatja a buli megtartását. A látogatóknak sátorozásra van lehetőségük, amit teljesen ingyen lehet igénybe venni a rendezvény területén. Az Alpárfeszt-en résztvevő zenekarok nagy része már ismert, amit a hajtás után megtaláltok, további információért pedig nézzetek be az program Facebook-os eseményébe itt.

Az eddig résztvevő zenekarok listája:

Dungaree, A Láma Dalai, The Void, Motörbreath - Motörhead tribute, CsótányDzsó, I.K.K., Burning Full Throttle, Northern Revival, Vendetta Inc., Barbears, The Cork, Everwhite, BeerTrain, Sick Soul, Real Lies, Funkyard Collision, Xtigmatic, Let the cigar die, Dystopia, Mandibular, Scorched Earth, Spontán Blues band, Kártékony Blues Band, Fashion Monster.

(Forrás: Rockvilag.hu)

Kategóriák: Programok

Vastag Csaba - országos rajongói nap!

2015, június 30 - 23:45
Kategória: Éjszakai élet > Koncert, buli, party
Dátum: Szo, Júl 4 , egész nap.
Hol: Agárdi Popstrand
Elérhetőség: Beküldte: mimi

Felhasználó leírása:

Vastag Csaba - országos rajongói nap!

„Énekelj, táncolj, és érezd jól magad, egy csodás vízparti környezetben!” Ezzel a mottóval indul a 39. évi Agárdi Popstrand 2015.07.04-én, melyen Vastag Csaba országos rajongói napot tart. Az énekes már 11 órától különböző programokkal várja a kedves közönséget, a nap fénypontja pedig a 21:15-től kezdődő nagyszabású élőzenés koncert lesz!

Dátum: 2015.07.04. 11-órától Koncert kapunyitás: 19 óra

Helyszín: Agárdi Popstrand 2484 Gárdony, Chernel István utca 1.

Jegy: 3000 Ft/fő Jegyelővétel a koncert előtti napig 200 Ft kedvezménnyel. SZÉP kártyát elfogadnak.

Információ: www.agardipopstrand.hu Kapcsolat: 06-22/57-99-99 Email: turbokj@t-online.hu

Kategóriák: Programok

Vastag Csaba Országos Rajongói Nap Agárdon, Július 4-én!

2015, június 30 - 23:45
Kategória: Éjszakai élet > Koncert, buli, party
Dátum: Szo, Júl 4 - 11:00
Elérhetőség: Beküldte: thandi77

Felhasználó leírása:

Vastag Csaba Országos Rajongói Nap Agárdon 11:00 Közös fotózás, Dedikálás,szabadidős programok 13:00 "Vastag csapat" Csülkös bableves főzése 14:30 Fitdélután 19:45 Kasza Tibi élőkoncert és gegparádé 21:15 Vastag Csaba élőkoncert Vendég: Vastag Tamás

Kategóriák: Programok

Barry White Est + Funky Feeling Party – Éliás Gyula Jr. & DJ Suri Imre

2015, június 27 - 23:45
Kategória: Éjszakai élet > Koncert, buli, party
Dátum: Szo, Jún 27 - 22:00
Hol: Orfeum Club Részletek
Elérhetőség: Beküldte: orfeum

Felhasználó leírása:

Egyedülálló koncertélmény a soullegenda, Barry White legismertebb dalaival, Éliás Gyula Jr. előadásában, amit DJ Suri Imre Funky Feeling Party-ja követ.

Régen látott, Magyarországon egyedülálló produkció az Orfeumban

A soullegenda egyszerre hihetetlenül mély és puha hangja a mai napig a könnyűzene egyik legjellegzetesebb áruvédjegye. Amint megszólal a tulajdonosának a "szerelem rozmárja" becenevet biztosító, búgó basszus, a hallgató egyből tudja, hogy csakis egy Barry White-lemezzel lehet dolga. Legismertebb dalai (Never, Never Gonna Give You Up, Can't Get Enough Of Your Love Babe, You're The First, The Last, My Everything) sokunkban idéznek fel romantikus pillanatokat.

Aki pedig egy estére megidézi, nem más, mint Éliás Gyula, alias Éliás Jr. – zeneszerző, énekművész, tanár. A magyar klubélet egyik meghatározó és egyben legsokoldalúbb egyénisége olyan ismert énekesek tanára volt, mint Harcsa Veronika, Molnár Ferenc Caramel, Tóth Gabi, Rúzsa Magdi, Péterfy Bori, Weisz Viktor, Berkes Olivér, ill. Gájer Bálint.

A koncert után DJ Suri Imre pörgeti a fekete lemezeket: elsősorban az 1970/80-as évek soul-funk csemegéi közül válogat, de a lemezes kosarakban természetesen sok-sok Barry White-korong is lapul.

Ha párjával érkezik, Barry White léleksimogató, szexis dalai és Éliás Gyula saját slágerei garantálják az este romantikus folytatását, ha pedig egyedül, talán pont ezen az estén esik szerelembe valakivel…

Videó: https://youtu.be/Ft5pkl_I-Q0

Unique concert experience with the best of Barry White, performed by Gyula Éliás, Jr., followed by an ultimate Funky Feeling Party by DJ Imre Suri.

Jegyárak / Tickets: ■ Prémium: 2.800 Ft ■ Standard: 1.800 Ft

Kategóriák: Programok

Ingyenes program: világslágerek a Szent László napokon

2015, június 26 - 23:16
Kategória: Éjszakai élet > Koncert, buli, party
Dátum: P, Jún 26 - 19:00
Hol: Szent László tér
Elérhetőség: Beküldte: miabalogh

Felhasználó leírása:

Slágerek, fülbemászó dallamok, régi és új kedvencek, szerelmeseknek és táncos lábúaknak egyaránt. Hol és mikor? A Szent László napokon, a Room Service zenekar június 26-ai ingyenes koncertjén.

A hétvégére a hőmérő higanyszála végre ismét 25 fok fölé kúszik, és sütni fog a Nap – nem lesz tehát akadálya annak, hogy ismét szabadtéri programot szervezz a családdal, barátaiddal vagy a kedveseddel.

Van is egy ötletünk, hová mehettek mondjuk pénteken este: a Szent László napok keretében számos koncert és szórakoztató program kerül megrendezésre Kőbányán, a Szent László téren. Különösen jónak ígérkezik június 26-án 19 órától a Templomkertben a Room Service band koncertje.

De még milyen zenét! Európa legismertebb Bryan Adams tribute zenekara a kanadai világsztár legjobb dalaival készül a rendezvényre. Felcsendülnek majd többek közt olyan slágerek, mint a Here I Am, vagy a Heaven, de nem maradhat el a sokak által a világ egyik legszebb szerelmes számának tartott Everything I Do sem.

A zenekar természetesen nemcsak a lassú számok kedvelőire gondol, hanem azokra is, akik inkább a tempósabb zenéket szeretik, vagy nem lassúzással múlatnák az időt. Lesz Summer of 69, Kids Wanna Rock, Only Thing, és valószínűleg a zenekar névadó dalát, a Room Service-t is eljátsszák.

Az időpont és a helyszín még egyszer: június 26, 19 óra, Kőbánya, Szent László tér, Templomkert. A belépés ingyenes!

További infók: A zenekar honlapja: http://www.bryanadamstribute.hu/ A zenekar naprakész Facebook oldala: https://www.facebook.com/pages/ROOM-SERVICE-Bryan-Adams-tribute-band-Hungary-/164898484460 Az esemény Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/1575950836008714/

Kategóriák: Programok

Bublé & More – Gájer Bálint

2015, június 26 - 23:16
Kategória: Éjszakai élet > Koncert, buli, party
Dátum: P, Jún 26 - 21:00
Hol: Orfeum Club Részletek
Elérhetőség: Beküldte: orfeum

Felhasználó leírása:

Gájer Bálint önálló műsora Michael Bublé-dalokkal, saját szerzeményekkel és feldolgozásokkal a swing és jazz világából.

A sármos énekest sokszor nevezik a magyar Michael Bublénak, hiszen habitusa, hangja néha kísértetiesen emlékeztet a kanadai szupersztárra.

Gájer Bálint a fülbemászó Bublé-dalok mellett saját szerzeményekkel, valamint nemzetközi slágerek feldolgozásaival, swing- és jazz-örökzöldekkel zárja személyisége által összefogott, egységes keretbe zenei mondanivalóját.

Bálint személyisége, laza előadásmódja nem csak a hölgyeket ragadja magával. Koncertjein szinte kivétel nélkül mindenki a táncparketten köt ki. Orgánumának és kiváló stílusérzékének köszönhetően hitelesen tolmácsolja az 1930/40-es évek örökifjú standardjeit csakúgy, mint a jelenkor dinamikus, swingköntösbe öltöztetett slágereit.

Videó: https://youtu.be/-30DAlOgO-M

Swing concert of Balint Gajer featuring covers by Michael Bublé, original songs, as well as the greatest swing & jazz evergreens.

Because of his character and voice, the charming singer is often called the Hungarian Michael Bublé.

Balint Gajer integrates what he has to say in a musical frame, held together by his personality, including catchy tunes of the Canadian superstar, original songs, covers of international hits, as well as swing & jazz evergreens.

Jegyárak / Tickets: ■ Prémium: 3.200 Ft ■ Standard: 2.200 Ft

Kategóriák: Programok

Sister Act – Tóth Gabi & Tóth Vera közös koncertje

2015, június 25 - 23:30
Kategória: Éjszakai élet > Koncert, buli, party
Dátum: Cs, Jún 25 - 21:00
Hol: Orfeum Club Részletek
Elérhetőség: Beküldte: orfeum

Felhasználó leírása:

Gabi & Vera közös koncertje! A fekete muzsika legnagyobb világslágerei a 70-es, 80-as, 90-es évekből, valamint napjaink legismertebb soul-, r&b-, funky- és rapdalai.

Tóth Gabi és Tóth Vera a fekete muzsika legnagyobb világslágereit szólaltatják meg a 70-es, 80-as, 90-es évek és napjaink soul, r&b, funky, rap világából. Igazi örömzenélés folyik a színpadon, hiszen kedvenceiket hozzák el erre a különleges és ritka estére.

A Tóth lányok tökéletes párost alkotnak: tűz és víz, akik nem kioltják, hanem erősítik egymást. Két különálló egyéniség, erőteljes orgánummal, széles repertoárral, fiatal koruk ellenére hatalmas szakmai tapasztalattal a hátuk mögött, akik profizmussal és egyben lazasággal összpontosítják a bennük lévő erőt.

Váltakozva adnak elő nem kis szakmai felkészültséget és tudást igénylő dalokat; mindeközben pedig eszméletlenül ütős egymásra hangoltsággal és duettekkel fűszerezik a műsort.

Videó: https://youtu.be/Y3SOSdFsCVY

Joint concert of Gabi Toth & Vera Toth featuring the biggest soul, R&B, funky and rap hits of the 70s, 80s and 90s...

Jegyárak / Tickets: ■ Prémium: 3.800 Ft ■ Standard: 2.800 Ft

Kategóriák: Programok

Sinatra Summer – Farkas Gábor Gábriel

2015, június 24 - 23:16
Kategória: Éjszakai élet > Koncert, buli, party
Dátum: Sze, Jún 24 - 21:00
Hol: Orfeum Club Részletek
Elérhetőség: Beküldte: orfeum

Felhasználó leírása:

Az amerikai könnyűzene klasszikusai egy múltba repítő műsorban: Dean Martin, Sammy Davis Jr, Sinatra, Nat King Cole, Mel Tormé, Tony Bennett, Liza Minnelli, Tom Jones ismert és kedvelt dalai.

Farkas Gábor Gábriel és zenekara 10 éve játszik együtt. Zenéjük képviseli a magyar jazzpalettán a klasszikus standard, easy listening, azaz szórakoztató, örökzöld zenét.

Múltba repítő műsorukban Dean Martin, Sammy Davis Jr., Frank Sinatra, Nat King Cole, Mel Tormé, Tony Bennett, Liza Minnelli, valamint Tom Jones ismert és kedvelt dalait idézik fel.

Farkas Gábor Gábriel nemcsak kiváló énekes, hanem musicalszínész, így nem pusztán elénekli a dalokat, hanem elő is adja azokat. Minden dal olyan, mint egy kisfilm. Miközben a kényelmesen hátradőlve kortyolunk egyet a koktélunkból, térben és időben visszautazunk az 1950-es évek Las Vegas-ába.

Videó: https://youtu.be/FGblgz38GoU

Gabriel and His Band have been playing together for 10 years, representing classic standards, easy listening, and evergreen melodies in contemporary Hungarian jazz.

The show, taking us back to the past, features famous and beloved songs by Dean Martin, Sammy Davis Jr., Frank Sinatra, Nat King Cole, Mel Tormé, Tony Bennett, Liza Minnelli, as well as Tom Jones.

Being not only an outstanding singer but also a musical actor, Gabriel truly performs songs. Every tune is like a short movie. While leaning back cosily and sipping our cocktail, we are taken back to the Las Vegas of the 50s through time and space.

Jegyárak / Tickets: ■ Prémium: 2.800 Ft ■ Standard: 1.800 Ft

Kategóriák: Programok