Skip to Content

Hírextra

Tartalom átvétel Hírextra
hirextra.hu
Frissítve: 26 perc 27 másodperc

Szijjártó és a Brexit

1 óra 20 perc
A külgazdasági és külügyminiszter szerint Magyarország számára egyértelmű, hogy megállapodást kell elérni a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről, mert ennek elmaradása komoly károkat okozna az Európai Unió megmaradó részének, tekintettel arra, hogy Nagy-Britannia az EU második, a világ ötödik legnagyobb gazdasága.
Kategóriák: Friss

Brexit: a hosszabbítás előnyei és hátrányai

2 óra 18 perc
Londoni pénzügyi elemzők szerint előnyei és hátrányai is lennének a brit gazdaság számára a brit EU-tagság megszűnése (Brexit) után tervezett átmeneti időszak esetleges meghosszabbításának. A lehetőség a Brüsszelben zajló EU-csúcson merült fel, és Theresa May brit miniszterelnök nem zárta ki, hogy London megfontolja a felvetést.
Kategóriák: Friss

Mossák a Rákóczi hidat - sávlezárás

2018, október 18 - 16:17
Szombaton mossák a Rákóczi hidat, emiatt részlegesen lezárják az egyik közlekedési sávot - közölte a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. csütörtökön az MTI-vel.
Kategóriák: Friss

Orbán luxusútjait vizsgálnák - de nincs egyetértés

2018, október 18 - 15:13
A Demokratikus Koalíció (DK) választ vár a Jobbiktól arra: "ha már a DK-t másolva maga is ellenállást hirdetett", miért akadályozza, hogy parlamenti eszközökkel vizsgálják ki Orbán Viktor miniszterelnök utazásait.
Kategóriák: Friss

A banki ügyfelek veszélyben - tehát mindenki

2018, október 18 - 14:21
Az adathalászok nem a bankok IT-rendszereit támadják, hanem magukat az ügyfeleket igyekeznek rábírni arra, hogy az elektronikus felületeken önként adják meg a banki azonosító adataikat - hívta fel a figyelmet a Magyar Nemzeti Bank (MNB).
Kategóriák: Friss

M1... és még mindig migránsozás

2018, október 18 - 13:14
Szavakban már fellép az illegális migráció ellen az EU, de a valóságban inkább csak átcímkézi és legalizálja - erről beszélt Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója az M1 aktuális csatornán csütörtökön.
Kategóriák: Friss

Ez már komoly adócsalás

2018, október 18 - 12:46
A gyanú szerint mintegy 600 millió forintnyi adó befizetését kerülte el két autókereskedő, az ügyészség indítványozta letartóztatásukat - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.
Kategóriák: Friss

Egységes az EU Brexit-ügyben

2018, október 18 - 11:08
A brüsszeli EU-csúcson a brit uniós tagság megszűnésének feltételrendszeréről folyatott tanácskozás rövidsége jelzi az unióban maradó 27 tagország egységét - jelentette ki osztrák kancellár szerdán a belga fővárosban, az uniós tagországok csúcstalálkozóját megnyitó munkavacsorát követően.
Kategóriák: Friss

Minden idők legjobb szereplése!

2018, október 18 - 10:03
Magyarország 24 éremmel, 12 arannyal, 7 ezüsttel és 5 bronzzal zárja a Buenos Aires-i ifjúsági olimpiát, ez minden idők legjobb szereplése.
Kategóriák: Friss

Erős női karakterek a vásznon

2018, október 18 - 09:23
Erős női karaktereket bemutató három európai alkotás versenyez az Európai Parlament (EP) Lux filmdíjáért, a filmeket novembertől vetítik Európa minden országában - közölte az uniós parlament szerdán.
Kategóriák: Friss

Megy a propaganda: ezért jobb a CSOK

2018, október 18 - 08:10
A csok (családi otthonteremtési kedvezmény) jól működő rendszer, hatékonyabb a lakáskasszáknál - mondta a kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában.
Kategóriák: Friss

Theresának nincs új terve - de hosszabbítás lehet

2018, október 18 - 07:06
Theresa May brit miniszterelnök nem tett jelentős új javaslatot, nem határozott meg semmilyen lényegi elemet sem a Brexit-tárgyalások előre vitele érdekében - közölte az Európai Parlament elnöke szerdán, az uniós tagországok csúcstalálkozójának kezdetén.
Kategóriák: Friss

Európai szakképzési hét

2018, október 17 - 16:06
Beöthy Miklós, a nem hagyományos programozói képzéssel foglalkozó Codecool mentora képviseli Magyarországot a 2018-as Európai Szakképzési Héten (november 5-9). Az Európai Bizottság által szervezett programon több száz esemény kerül megrendezésre Európa-szerte, amelyek célja, hogy minden korosztály számára bemutassa a szakoktatás és a szakképzés előnyeit.
Kategóriák: Friss

Utazz ingyen Európában!

2018, október 17 - 15:32
Novembertől tizenkétezer európai fiatal számára nyílik meg az a lehetőség, hogy az Európai Unió ingyenes InterRail bérletprogramjában körbeutazza Európát - közölte Ujhelyi István szocialista európai parlamenti képviselő az MTI-hez eljuttatott közleményében szerdán.
Kategóriák: Friss

Hazudtak a szaudiak: megölték az újságírót

2018, október 17 - 14:28
Megkínozták és kegyetlenül meggyilkolták Dzsamál Hasogdzsi szaúdi ellenzéki újságírót, miután október 2-án belépett Isztambulban a szaúdi főkonzulátus ajtaján - írta szerdán a Yeni Safak című, kormányközeli török napilap egy, a külképviseleten készült hangfelvételre hivatkozva.
Kategóriák: Friss

Rekord kevés a víz a Dunában

2018, október 17 - 13:53
Tovább csökkent a Duna vízszintje Budapestnél 43-44 centiméterre - mondta Siklós Gabriella, az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivője szerda reggel az M1 aktuális csatornán.
Kategóriák: Friss

Giga marihuána fogás

2018, október 17 - 12:39
A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 32 éves szerb állampolgárral szemben.
Kategóriák: Friss

Jön a Mozinet Filmnapok!

2018, október 17 - 11:00
Október 20-23. között a 8. Mozinet Filmnapokon Oscar-díjat nyert, vagy jelölt alkotók filmjei láthatók premier előtt országosan több art moziban.
Kategóriák: Friss

Belgiumot így szivatná a Brexit

2018, október 17 - 10:20
Nagyjából 26 ezer munkahelyet sodorhatna veszélybe Belgiumban az Egyesült Királyság rendezetlen, megállapodás nélküli kiválása az Európai Unióból - írták a vallon statisztikai hivatal (IWEPS) friss tanulmányában.
Kategóriák: Friss

Megfizethetetlen a 13. kerület

2018, október 16 - 16:23
A túl magasra emelkedő ingatlanárak nehéz helyzetbe hozzák a potenciális vevőket a 13. kerület ingatlanpiacán. Olyannyira, hogy érezhetően elkezdtek a kijjebb eső kerületek felé kacsingatni, ahol még megfizethető árakkal találkoznak. - derül ki a Balla Ingatlan elemzéséből.
Kategóriák: Friss