Skip to Content

Hírextra

Tartalom átvétel Hírextra
hirextra.hu
Frissítve: 4 év 22 hét

Hogyan regenerálódjunk maraton után?

2019, november 19 - 11:24
A maratoni táv lefutása embert próbáló feladat, így mindenkit büszkeség tölthet el, aki lefutotta. A sikeres teljesítés után sokakban eluralkodik az érzés, hogy nem szeretnék veszni hagyni az elért edzettségi állapotukat, így mihamarabb visszatérnének a rekortánra.
Kategóriák: Friss

Paul McCartney újra fellép!

2019, november 19 - 10:13
Paul McCartney jövőre fellép a Glastonbury fesztiválon - erősítették meg a BBC-nek a szervezők hétfőn.
Kategóriák: Friss

Meghosszabbítanák a fogaskerekűt

2019, november 19 - 09:10
Közösen kezdeményezi a tervek szerint a főpolgármester és a XII. kerületi polgármester a kormánynál, hogy a fővárosi közfejlesztési tanács tűzze napirendjére a fogaskerekű felújítását, valamint meghosszabbítását Normafáig.
Kategóriák: Friss

Tartálybilincs

2019, november 18 - 20:17
A tartályokhoz kapcsolódóan ebben a cikkben a tartálybilincsekről ejtünk néhány szót.
Kategóriák: Friss

Bevezetés a jóga világába

2019, november 18 - 18:14
A jóga a keleti bölcselet megnyilvánulása. Olyan indiai technikák és módszerek elegye, amelyek részben a tudás átalakítását segítik elő. Nyugati területeken a 20. század környékén kezdett teret hódítani a jóga, mégpedig annak az egyik típusa, a Hatha-jóga.
Kategóriák: Friss

Az aminosavak hatása az emberi szervezetre

2019, november 18 - 17:37
Az aminosavakról sokat hallhattál az elmúlt években, hiszen a figyelem középpontjába kerültek, ahogy az egészséges életmód utat tört magának. Valóban: ezek a különleges vegyületek kulcsszerepet játszanak a szervezet megfelelő működésében.
Kategóriák: Friss

Jöna Budapest Fashion Night!

2019, november 18 - 16:19
Idén is megrendezik a Budapest Fashion Night programsorozatot, amely a késői időpontokban is várja a divat iránt érdeklődőket.
Kategóriák: Friss

Jó éve volt a borászoknak

2019, november 18 - 15:13
Megfelelve egy átlagos évnek, több mint 4 millió mázsa szőlőt szüretelhetnek idén a magyar gazdák, így várhatóan 3 millió hektoliter körüli bor készül - mondta az Agrárminisztérium (AM) agrárpiacért felelős helyettes államtitkára hétfőn, az Országgyűlés mezőgazdasági bizottsága szőlő-, bor-, pálinka albizottsága ülésén, ahol egyebek közt a pálinkára, a gyógynövényes italokra és a gyümölcspárlatokra vonatkozó népegészségügyi termékadó (neta) kiterjesztésének piaci hatásait értékelték.
Kategóriák: Friss

Magyar startup-ok Ázsiában

2019, november 18 - 14:14
Három magyar startup mutatkozott be Szingapúrban, Kuala Lumpurban és Jakartában a helyi fintech csúcstalálkozókon a Startup Campus és a Magyar Exportfejlesztési Ügynökség (HEPA) együttműködésének köszönhetően - közölte a Startup Campus és a HEPA hétfőn az MTI-vel.
Kategóriák: Friss

Laosz a legújabb barátunk

2019, november 18 - 14:10
Átfogó, több magyar cégnek lehetőséget biztosító kötöttsegély-hitelprogramot indítanak 160 millió dollár értékben laoszi fejlesztésekben való részvételre - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Budapesten.
Kategóriák: Friss

Szép érmek a kerekesszékes világkupán

2019, november 18 - 13:07
Öt érmet - egy aranyat, három ezüstöt és egy bronzot - nyertek a magyarok az amszterdami kerekesszékes vívó világkupa-versenyen.
Kategóriák: Friss

Áradozott a magyar gazdaságról az államtitkár

2019, november 18 - 12:03
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint a magyar iparban a legnagyobb, 70 százalékos a high-tech aránya, Németországgal és Dániával van egy szinten. Ráadásul Magyarországon az unortodox, patrióta gazdaságpolitikának köszönhetően több mint harmadával nőtt az egy évben előállított hozzáadott érték - mondta György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) államtitkára vasárnap az MTI-nek Washingtonban, ahol bemutatták legújabb, Egyensúlyteremtés című könyve angol nyelvű változatát.
Kategóriák: Friss

Közel két százalék az államadósság hiánya

2019, november 18 - 11:00
Az államháztartás nettó finanszírozási igénye 228 milliárd forint, a negyedéves GDP 1,9 százaléka volt az idei harmadik negyedévben, a szeptember végén zárult egy évben pedig 910 milliárd forintot tett ki, ami a GDP 2,0 százalékának felel meg jelentette a pénzügyi számlák előzetes adatai alapján hétfőn a Magyar Nemzeti Bank (MNB).
Kategóriák: Friss

Fizetni kell az egészségügyi ellátásért a Brexit után

2019, november 18 - 10:44
A kormányzó brit Konzervatív Párt vasárnap ismertetett tervei szerint a brit EU-tagság megszűnése (Brexit) utáni átmeneti időszak lejártával minden újonnan érkező bevándorlóknak előre kell fizetnie a brit állami egészségügyi ellátórendszer (NHS) igénybevételéért.
Kategóriák: Friss

Ha nyerünk Wales ellen, kint vagyunk az EB-n

2019, november 18 - 09:35
A magyar labdarúgó-válogatott tulajdonképpen döntőt játszik kedden Wales vendégeként az Európa-bajnoki selejtezősorozatban, ugyanis amelyik csapat nyer, az - a csoportelső horvátok mögött másodikként - kijut a jövő évi kontinensviadalra.
Kategóriák: Friss

Masszázsélmény otthon

2019, november 17 - 18:49
Ha masszázsra vágyunk, akkor szükséges egy előzetes telefonos időpont egyeztetés, és jó esetben néhány nap múlva már fogad is minket a kiválasztott masszőz. De sokszor előfordul, amikor azt érezzük, hogy az egész napos stresszes rohangálás után mennyire jó lenne otthon egy masszázsmester állandó jelenléte, aki minden fárasztó nap végén alig várja, hogy kezelésbe vegye és ellazítsa az izmainkat. Ma már ez nem egy elérhetetlen álom, és még ha nem is egy hús-vér személy, de egy profi masszázsfotel segítségünkre lehet a testünk alapos átmasszíroztatásában.
Kategóriák: Friss

Húsz éves a Harry Potter

2019, november 17 - 13:22
Húsz éve, hatezer példányban jelent meg a Harry Potter és a bölcsek köve első magyar kiadása az Animus Kiadó jóvoltából.
Kategóriák: Friss

Joe Satriani Budapesten nyűvi

2019, november 17 - 11:08
Joe Satriani a napokban tette közzé jövő áprilisban induló turnéjának első állomásait, melyek között a budapesti Barba Negra Track is szerepel, ahol május 8-án játszik a G3 gitárosturné alapítójaként és a Chickenfoot tagjaként is ismert, négy évtizede éve aktív amerikai zenész.
Kategóriák: Friss

Tom Cruise újra Top Gun

2019, november 16 - 16:18
Pár hónap, és mozikba kerül a Top Gun: Maverick, amely az 1986-os klasszikus Top Gun történetét folytatja. De miként került az 1986-os első részbe? Vicces történet.
Kategóriák: Friss

Élményajándékok Karácsonyra

2019, november 16 - 13:32
Ismét közeledik a karácsony, és újra azon törhetjük a fejünket, mit is ajándékozhatnánk szeretteinknek. Ne hagyjuk az utolsó hetekre az ötletelést és a beszerzést, találjuk ki már most, kinek mivel okozhatnánk örömöt!
Kategóriák: Friss