Skip to Content

Hírextra

Tartalom átvétel Hírextra
hirextra.hu
Frissítve: 13 perc 28 másodperc

A brit választás hatása az EP-re

1 óra 6 perc
Gálik Zoltán, a Budapesti Corvinus Egyetem docense szerint felboríthatja az európai belső viszonyokat a brit európai parlamenti (EP-) választás, mert a 73 brit képviselő a csúcsjelölti és a biztosok kijelölési rendszerébe is beleszólhat.
Kategóriák: Friss

Új edző a bajnoknál

1 óra 56 perc
Gáspár Dávid lett a bajnok és kupagyőztes Sopron Basket női kosárlabdacsapatának az új vezetőedzője.
Kategóriák: Friss

Zalaegerszeg az unió autóiparának térképén

3 óra 8 perc
Zalaegerszeg felkerült az európai autóipar térképére, a városról úgy beszélnek, mint a következő évtized egyik legfontosabb autóipari fejlesztési, kutatási helyszínéről - jelentette ki Orbán Viktor hétfőn a Zalaegerszegi Televíziónak adott interjújában.
Kategóriák: Friss

Hihetetlen: a szélsőjobb vezet Britanniában

4 óra 1 perc
A legfrissebb felmérés szerint változatlanul Nigel Farage új pártja, a Brexit Párt vezeti a csütörtökön esedékes brit európai parlamenti választásokon induló pártok támogatottsági listáját, de az EU-párti brit politikai erők összesítve várhatóan valamivel több voksot gyűjtenek. A brit választási bizottság hétfőn közölte, hogy vizsgálja a Brexit Párt finanszírozását.
Kategóriák: Friss

8 ezer fiatalt már nem lehet becsapni megtévesztő reklámokkal

2019, május 20 - 15:00
Lezárult a Versenyben az erő! - Nagy Diák Versenykultúra Teszt első fordulója, amit a DUE Médiahálózat edukatív céllal indított útjára.
Kategóriák: Friss

Egy helyet csúszott Fucsovics

2019, május 20 - 14:57
Fucsovics Márton egy helyet rontott, így a 38. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján.
Kategóriák: Friss

Komoly nevek a Budapesti Nyári Fesztiválon

2019, május 20 - 13:55
Három nagy nemzetközi társulat is fellép a június 1-jén kezdődő Budapesti Nyári Fesztiválon - mondta Bán Teodóra, a rendezvényt szervező Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója hétfő reggel az M1 aktuális csatorna és a Kossuth rádió közös műsorában.
Kategóriák: Friss

Ha mégis otthon szavazna a külhoni magyar, ezt kell tennie

2019, május 20 - 12:16
Szerdán 16 óráig még kérhetik a külképviseleti névjegyzékbe jelentkezett választópolgárok, hogy töröljék őket a külképviseleti névjegyzékből, mert mégis Magyarországon kívánnak szavazni az európai parlamenti (EP) képviselők választásán.
Kategóriák: Friss

5 meglepő dolog, amelyekre tartós bérletet is lehet kötni

2019, május 20 - 11:09
Az emberi természet velejárója, hogy szeretünk dolgokat birtokolni. Kutatások is bizonyítják, hogy ha két hasonló tárgy közül kell választanunk, akkor azt választjuk szívesebben, ami a saját tulajdonunk.
Kategóriák: Friss

Szerbek győztek Koszovóban

2019, május 20 - 10:02
A Belgrád által támogatott Szerb Lista jelöltjei nyerték meg a polgármester-választást abban a négy észak-koszovói, többségében szerbek lakta településen, ahol előrehozott választást kellett tartani, mert az önkormányzati vezetők novemberben lemondtak.
Kategóriák: Friss

17 ezer delegált 185 ezer helyre

2019, május 20 - 09:16
A hétfő reggeli adatok szerint 17 040 szavazóköri delegáltat jelentettek be a május 26-ai európai parlamenti (EP-) választáson listát állító pártok, amelyeknek összesen 185 ezer ilyen hely betöltésére lenne lehetőségük - derül ki a Nemzeti Választási Iroda (NVI) adataiból. A bejelentési határidő péntek délután járt le.
Kategóriák: Friss

Theresa "merész" Brexit-kilépést terjeszt be

2019, május 20 - 09:08
Theresa May brit miniszterelnök szerint a kormány "új, merész" javaslatot terjeszt az alsóház elé, amikor a jövő hónapban szavazásra bocsátja a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) törvénybe iktatását célzó tervezetet.
Kategóriák: Friss

Csomagajánlatok közötti választás

2019, május 18 - 10:05
A csomagajánlatok nem a mai kor találmányai, csak napjainkban kapták meg ezt a megnevezést. Csomagajánlatnak nevezhetünk bármit, ahol több termék vagy szolgáltatás együtt olcsóbban alapon kerül meghirdetésre. A csomagajánlatok mindig jó ajánlatok, ha már csak a csomag egy elemével szimpatizálunk, miért ne vetnénk bele magunkat az ajánlat többi lehetőségébe is?
Kategóriák: Friss

Castelbel, a portugál csoda

2019, május 17 - 18:39
A Castelbel márka termékei Portugáliából látogattak el hozzánk, hogy megismerjük a csodálatos illatait.
Kategóriák: Friss

Már szavaznak a külhoni magyarok

2019, május 17 - 15:35
Már 1855 levélszavazat megérkezett a Nemzeti Választási Irodához - derül ki a www.valasztas.hu péntek reggeli adataiból.
Kategóriák: Friss

Százmilliós pénzmosás

2019, május 17 - 14:29
Két szolnoki férfi a gyanú szerint olyan céghálózatot működtetett, amely - főként internetes csalásokból származó - pénzeket legalizált, illetve tüntetett el. A pénzmosáshoz több száz, akár több ezer bel- és külföldi bankszámlát használtak, az okozott kár több százmillió forint lehet - tájékoztatta az ORFK péntek reggel az MTI-t.
Kategóriák: Friss

Budapesten nyerhet francia érmet a magyar női focis

2019, május 17 - 13:42
A francia Olympique Lyon hatodszor, magyar származású csatára, Marozsán Dzsenifer negyedszer nyerheti meg a női labdarúgó Bajnokok Ligáját, amelynek döntőjét szombaton 18 órától rendezik Budapesten, a Groupama Arénában.
Kategóriák: Friss

Vége a Brexit egyeztetésnek a két nagy között

2019, május 17 - 12:17
A brit Munkáspárt nem folytatja a konzervatív párti kormánnyal áprilisban kezdett tárgyalásokat a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszerét rögzítő megállapodásról - közölte Theresa May miniszterelnökhöz intézett pénteki levelében Jeremy Corbyn, a Labour vezetője.
Kategóriák: Friss

Az ukrán nyelvtörvény a románoknak sem tetszik

2019, május 17 - 11:10
Az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) kisebbségügyi főbiztosánál emeltek panaszt ukrajnai román kulturális szervezetek vezetői a szerdán kihirdetett új ukrán nyelvtörvény ellen - közölte a bukaresti Adevarul hírportál.
Kategóriák: Friss

Milyen szerszámcsomagok érhetők el a csempevago-lapszintezo.hu kínálatában?

2019, május 17 - 10:48
Amikor burkolással kapcsolatos munkák elvégzésére kerül sor, ott nagyon fontos teljes egészében szem előtt tartani a tiszta, precíz és minőségi munkavégzést. Ebből a magas nívóból egyszerűen nem szabad engednünk, ha azt szeretnénk, hogy a megrendelő egyértelműen elégedett legyen a végeredménnyel.
Kategóriák: Friss