Skip to Content

Vaskarika - Sport

Tartalom átvétel
Vaskarika a kultúracél
Frissítve: 15 perc 30 másodperc

A bor az örök fiatalság iható aranya - Szentivánéji Borverseny a Csupor Vendéglőben

2018, június 22 - 11:30
Június 21-én 11 pincészet 27 tételét kóstolta és minősítette a szakmai zsűri a Kőszegi Borbarát Hölgyek közreműködése mellett, a Szentivánéji Borverseny részeként a Csupor Vendéglőben. Hogy melyik lett a Szentivánéj Bora, illetve a Szerelem Bora, pénteken délután derül ki.
Kategóriák: Sport

A kenuzáshoz különleges emberek kellenek! - Dunavarsányban versenyzett a körmendi Bereki Bárkás Egylet

2018, június 21 - 07:15
A körmendi Bereki Bárkás Egylet kenusai június 16-án részt vettek a dunavarsányi RSD Open utánpótlás kajak-kenu versenyen, ahonnan egy arany-, három ezüst- és egy bronzéremmel gazdagabban tértek haza.
Kategóriák: Sport

Újra megnyitotta kapuit a nardai nyári tábor

2018, június 21 - 00:20
Idén is megnyílt a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász nyári tábora Nardán. A június 20-i megnyitón Székely János szombathelyi megyéspüspök mutatott be szentmisét, az eseményen részt vett Soltész Miklós, a Miniszterelnökség államtitkára is.
Kategóriák: Sport

Második az Illés, a felcsúti Puskás Akadémia utazik a focikupa nemzetközi döntőjére

2018, június 18 - 00:10
A Puskás Akadémia csapata nyerte meg a Danone Focikupa a Gyermekekért torna budapesti, országos döntőjét, így a felcsúti fiatalok képviselhetik Magyarországot a torna jövő évi, spanyolországi nemzetközi döntőjén, amelynek keretében közel 30 ország legjobbjaival küzdhetnek meg az elsőségért.
Kategóriák: Sport