Skip to Content

Vaskarika - Sport

Tartalom átvétel
Vaskarika a kultúracél
Frissítve: 14 perc 18 másodperc

Szokásosan ütős volt az Orlay szalagavatója az Arena Savariában

19 óra 29 perc
Február 14-én tartották a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola szalagavatóját az Aréna Savariában. Képeink betekintést nyújtanak a bensőséges ünnepség pillanataiba és az osztályok ötletes műsorába.
Kategóriák: Sport

Határon átnyúló kerékpárturisztika - Veloregio kerékpáros workshop

2019, február 14 - 01:15
Kerékpáros workshopra invitálták Szombathely és térsége turisztikai szolgáltatóit, kerékpáros szervezeteit a Savaria Turizmus Nonprofit Kft. munkatársai. Az apropó egy nyertes, határon átnyúló kerékpárturisztikai pályázat volt, mely találóan a VELOREGIO címet kapta.
Kategóriák: Sport

Magyar szállodák: nemzetközi összehasonlításban is kiemelkedő a magyar szállodák teljesítménye

2019, február 13 - 11:30
Nemzetközi összehasonlításban is kiemelkedő évet zártak a magyarországi szállodák tavaly: a kelet-közép-európai régióban a második legmagasabb volt az egy kiadható szobára jutó bruttó szobaár-bevétel (Revpar) mutatója Ausztria után, Csehország előtt - tudatta a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) keddi közleményében.
Kategóriák: Sport

Geotúra-ajánlatunk: Szentbékkálla és a kőtenger kincsei

2019, február 13 - 02:00
A túra Szentbékkálla és környékének földtani, építészeti és kulturális érdekességeit fűzi fel. Az útvonal érinti a velétei palotaromot, a Szentbékkálla központjában lévő szép kilátópontot, amelyről a Káli-medencére tekinthetünk le, a kőtenger látványosságait (Ingó-kő, madáritatók) és a töttöskáli templomromot. Táv: 5 km. Időtartam: kb. 5 óra. Időpont: február 17.
Kategóriák: Sport

Iránytű a téli Magyarországhoz! – We Love Hungary útikönyv

2019, február 13 - 01:25
Mit tud adni nekünk a befagyott Fertő-tó vagy a téli Bükk? Igaz, hogy Pécs és környéke 15 fok alatt is egy izgalmas hely, ahol ráadásul nagyon jó dolgokat lehet enni? Hat magyarországi régió legizgalmasabb helyeit gyűjtöttük össze a téli és kora tavaszi időszakra.
Kategóriák: Sport

A világ harmadik leghosszabb függőhídja épül a Krka kanyon felett - Újabb turisztikai látványosságokkal bővül a horvát tengerpart

2019, február 13 - 01:15
Tibeti stílusú függőhíd épül a Krka kanyon felett, valamint egy panoráma üvegalagutat is kialakítanak a Sibeniktől nem messze lévő Primosten üdülővárosban.
Kategóriák: Sport

Átadták az idei Jószolgálat-díjakat - Tuczainé Régvári Marietta életműdíjat kapott

2019, február 11 - 18:00
Február 10-én a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében adták át a Jószolgálat-díjat, amit minden évben odaítélnek a hivatásszerű és önkéntes szociális munka különböző területein kiemelkedő munkát végzőknek. Idén kilenc díjazottat szólítottak színpadra, köztük Tuczainé Régvári Mariettát, a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász igazgatóját, aki életműdíjat kapott.
Kategóriák: Sport

Kapást kapásra halmoztak! - Büki Horgászbál 2019

2019, február 11 - 01:45
Február 9-én a Büki Horgász Egyesület várta horgásztársait és barátaikat a tradicionális Horgászbálra, amin a szervezés tiszta volt, akár a Balaton vize. Az eseményt idén közel 130-an tisztelték meg jelenlétükkel.
Kategóriák: Sport

Dr. Szalai Ferenc Utánpótlás Labdarúgó Emléktorna Bükön (febr. 17.)

2019, február 11 - 01:25
A Büki TK labdarúgó szakosztálya a csapat egykori támogatója és orvosa tiszteletére emléktornát rendez február 17-én, vasárnap.
Kategóriák: Sport

Ilyen volt a Vas Megyei Vadászbál 2019 (fotóriport)

2019, február 10 - 13:30
Vadászbál Szépe választás, közel egymilliós fődíj a tombolán, majd' félezer vendég, mennyei fogások - immár tizenegyedik alkalommal rendezték meg Bükfürdőn a báli szezon egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó eseményét, a Vas Megyei Vadászbált. A báli program nyitányaként a Savaria TSE fiatal táncosai adtak ízelítőt legsikeresebb koreográfiáikból, az est sztárvendége Kis Grófo volt, a báli zenét a Percsák zenekar szolgáltatta.
Kategóriák: Sport

Az idén a legtöbben belföldre utaznak egy felmérés szerint

2019, február 10 - 11:45
Összesen 2-3 hétre, autóval, belföldre és hotelben megszállva – ezt tervezik a legtöbben 2019-re. A tendencia nem változott, 2018-ban is ilyen jellegű utazások voltak a legnépszerűbbek – ez derült ki a Bónusz Brigád és a GKI Digital év eleji kutatásából, melyben tavalyi utazásaikról és idei terveikről kérdezték az oldal látogatóit. Az utazási irodák által teljes egészében megszervezett utak nem népszerűek a felmérés szerint: a válaszadók 68 százaléka maga szervez mindent, önállóan keresgél programok és információk után, csupán minden negyedik ember bízza magát utazási irodára.
Kategóriák: Sport

Óriási magyar siker az év első nagy szaunamester versenyén

2019, február 10 - 08:30
Szép Boglárka, a debreceni Aquaticum szaunamestere nyerte a női nemzetközi Freestyle Masters versenyt. Február 15-17 között az improvizációs verseny Magyarországra is megérkezik: a Bükfürdő Thermal&Spa és az Aufguss Masters Hungary szervezésében lesz az első magyar improvizációs bajnokság.
Kategóriák: Sport

Melleket behúzni, hasakat kinyomni! - Büki Asszonyfarsang 2019

2019, február 9 - 05:30
A címben írtak fordítva igazak, de ez pont így hangzott el Bük legféktelenebb bálján, a Büki Asszonyfarsangon, amin közel 500 nő mulatott február 8-án a Büki Sportcsarnokban.
Kategóriák: Sport