Skip to Content

Vaskarika - Sport

Tartalom átvétel
Vaskarika a kultúracél
Frissítve: 9 perc 26 másodperc

Európa legkövérebb nemzete a magyar

2018, október 12 - 00:15
Egy friss jelentés szerint a magyarok Európa legelhízottabb nemzete, és világszinten a negyedik helyen állunk. A 15 év felettiek 30 százaléka elhízott. A kutatókból és orvosokból álló Magyar Elhízástudományi Társaság a világnap alkalmából ismét felhívja a figyelmet a megelőzés jelentőségére.
Kategóriák: Sport

5 város, ahova megéri Kijeven keresztül utaznod

2018, október 10 - 00:15
Almati, Asztana, Tbiliszi, Ammán, Jereván – vajon mi a közös ezekben a városokban? Azon túl, hogy mindegyik rendkívül sokszínű és izgalmas hely, egy biztos: mindegyiket könnyedén elérhetjük a Budapest Nemzetközi Repülőtérről, kijevi átszállással a Ukraine International Airlines járataival. A kellemes kiruccanás persze csak úgy lehet kerek, ha az átszállás is gördülékenyen megy, ezért összegyűjtöttünk néhány bevált tippet is a zavartalan utazáshoz.
Kategóriák: Sport

Két vasi is "Az év ökoturisztikai élménye 2018" díjazottjai között

2018, október 9 - 14:00
Az Írottkő Natúrparkért Egyesület az Őrségi Nemzeti Park Igazgatósággal közösen elnyerte „Az év ökoturisztikai élménye 2018” díjat Az év „együtt-élő” ökoturisztikai élménye - „Élmény a helyiekkel” kategóriában. A pályázat témája a MIÉNK ITT A RÉT, az Őrségi Nemzeti Park Igazgatósággal közösen bonyolított program volt. Vas megyéből emellett a Szombathelyi Erdészeti Zrt. is díjazott lett az „Élmény korlátok nélkül” kategóriában.
Kategóriák: Sport